ICT congres www.denozem.com (45 van 136).jpg
borrel op toneel theaterzaal.JPG
Flint 3.jpg
_MG_8809.jpg

Dé locatie voor een spectaculair evenement!

Een evenement organiseren in het midden van het land? Succes verzekerd met een evenement bij Flint in Amersfoort. Een unieke evenementenlocatie, perfect voor een inspirerend congres, gala, presentatie of een bedrijfsfeest om nooit te vergeten. Wij denken graag met u mee, want ieder evenement verdient een mooi podium. Of je nu met 100 mensen bent of met 800, Flint gelegen in het midden van het land is gegarandeerd de beste locatie!

De perfecte zalen voor uw evenement

Meer informatie over Flint

Flint; centraal gelegen evenementenlocatie in het midden van het land

De locatie is uiteraard een belangrijk punt bij de keuze voor de perfecte evenementenlocatie. Deze moet niet alleen inspirerend zijn maar ook makkelijk bereikbaar zijn. Flint is de evenementenlocatie in Amersfoort. Een locatie die gemakkelijk te bereiken is met de auto en ook met het openbaar vervoer.

Wist u dat Precies achter Flint een parkeergarage ligt?

Flint beschikt over flexibel in te richten zalen

Flint beschikt over multifunctionele zalen die flexibel zijn in te richten en gemakkelijk zijn aan te passen aan het aantal personen. De zalen hebben allemaal een eigen stijl met veel mogelijkheden. Geschikt voor grotere evenementen, maar ook kleinere evenementen kunnen gehouden worden in Flint. Onze zalen bieden plek aan 100 tot 800 personen.

Merel Nap Evenementencoördinator; Ik denk graag mee over de invulling van uw evenement!

Mogen wij u adviseren over uw evenement op maat?

We willen u als organisatie van een evenement zoveel mogelijk ontzorgen. Daarom heeft u steeds contact met een vast contactpersoon in de voorbereiding en op de dag zelf. Ons team heeft ruime ervaring in het organiseren van evenementen. Samen zorgen we er dan ook voor dat uw evenement het perfecte plaatje is, waar uw gasten zich direct thuis voelen.

Locatie bezichtigen?


Benieuwd of wij de juiste locatie zijn voor uw evenement? Kom dan eens langs voor een vrijblijvende rondleiding en zie de mogelijkheden met eigen ogen. Laat hieronder uw gegevens achter, dan nemen wij binnen 1-2 werkdagen contact met u op.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!