Evenement

Flint heeft alles in huis om van jouw bijeenkomst een onvergetelijke beleving te maken. Al meer dan 3.500 organisaties gingen je voor!

Unieke locatie voor een spectaculair evenement

Een unieke evenementenlocatie, perfect voor een inspirerend congres, gala, presentatie of een bedrijfsfeest om nooit te vergeten. Wij denken graag met je mee, want ieder evenement verdient een mooi podium. Of je nu met 100 mensen bent of met 800, Flint gelegen in het midden van het land is gegarandeerd de beste locatie!

Wil je zelf een concert of voorstelling organiseren? Wij bieden professionele middelen en begeleiding. Klik hier voor meer informatie.

Jouw evenement bij Flint

De locatie is uiteraard een belangrijk punt bij de keuze voor de perfecte evenementenlocatie. Deze moet niet alleen inspirerend zijn maar ook makkelijk bereikbaar zijn.  Flint is goed bereikbaar met de auto en met het openbaar vervoer en heeft voldoende parkeergelegenheid. Flint heeft een unieke uitstraling en een hele eigen sfeer.

Flint beschikt over flexibel in te richten zalen

Flint beschikt over multifunctionele zalen die flexibel zijn in te richten en gemakkelijk zijn aan te passen aan het aantal personen en het type evenement. De zalen hebben allemaal een eigen stijl en sfeer en bieden veel mogelijkheden. Geschikt voor grotere evenementen, maar ook kleinere evenementen kunnen gehouden worden in Flint.

Wij denken met je mee

Jouw vaste contactpersoon neemt al je zorgen uit handen. Het ervaren evenementen en congresteam van Flint zal samen met jou een perfect evenement neerzetten dat past bij al jouw wensen. Wij denken met je mee en ondersteunen je om het doel van het programma uit te dragen tijdens je evenement. Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring.

“Flint snapt wat het is om theater te maken en dat helpt om de juiste sfeer te creëren voor je evenement. Wij hebben twee keer een prachtig evenement neergezet.” –  Hostmanship Group

Lees de klantcase van de Nationale LeesVertelwedstrijd.

100 tot 800 personen
Combinatie met andere ruimtes
Eigen horeca
Eigen technisch team
Centraal gelegen

Enthousiast geworden?

Neem contact op
Sfeerfoto van evenement van AMREF in de AFAS Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Meer weten?

Bekijk de zalen
Sfeerbeelden diner Oogfonds Stadszaal in Flint theater Amersfoort

Kom de locatie vrijblijvend bezichtigen

Maak een afspraak

Het perfecte podium voor iedere zakelijke bijeenkomst