Ledenraadsvergadering Rabobank

We zijn trots op de evenementen die plaatsvinden bij Flint. Hieronder vindt u de ervaring van Rabobank Eemland. Wij mochten de Ledenraadsvergadering organiseren voor 40 personen. Inspiratie opdoen? Lees dan snel verder!

Ledenraadsvergadering

Bij Rabobank Amersfoort Eemland hebben leden invloed dankzij een uit hun midden gekozen ledenraad. Met 19.000 leden is dat een goede manier om hun invloed te verzekeren. De ledenraad denkt mee over het beleid en de financiële dienstverlening van Rabobank Amersfoort Eemland. Daarnaast leveren zij een bijdrage aan de economische en maatschappelijke ontwikkelingen in de regio Amersfoort.

40 personen - Rabobank Theaterzaal - Lichtplan - Diner - 1,5 meter afstand

Welkom in Flint!

Wat is het fijn om weer terug te zijn op de vloer bij evenementen en congressen. ’s Middags beginnen we met een bespreking met Bertina en Paulien van de Rabobank en mijn collega’s van horeca en techniek. We nemen het draaiboek nog even door en staan even stil bij alles wat anders is dan normaal. Zo is de basis goed en rolt de avond heel gemakkelijk voorbij.

Ledenvergadering

Om te beginnen denken we vanuit Flint altijd in oplossingen. Wat is er mogelijk op 1,5 meter voor een groep van 40 personen. Als snel kwamen we op een aantal creatieve ideeën, waarbij 'Coronaproof vergaderen' het uitgangspunt was. We hebben een vergadering 'on stage' verzorgd. Dit is een mooie beleving voor de bezoekers. Doordat Flint alle technische faciliteiten in huis heeft, was dit zo geregeld. Mede door de fijne samenwerking tussen Flint en Rabobank Eemland hebben we een fijne Ledenraadsvergadering op toneel gezet!

" Uiteraard is het heel fijn dat we tegenwoordig digitaal kunnen vergaderen, maar niets kan op tegen een fysieke vergadering. Fysiek ontmoeten versterkt de verbinding" aldus Bertina Versteeg.

borrel

Vraag aan....

Wat heb jij gedaan om de deelnemers een veilig gevoel te geven? "Het is fijn dat de 1,5 meter heel natuurlijk is voor onze bezoekers. In Flint hebben wij voldoende ruimte om op afstand te netwerken en te vergaderen. Ook het eten en drinken wat we serveren is aangepast naar de huidige maatregelen. Maar dan wel in Flint-stijl! Geen lunchpakketjes met wegwerpplastics en voorverpakt voedsel, maar in dit geval een mooie borrelplank voor 1 persoon. Dat is een echte beleving zonder dat er ruimte is voor contactbesmetting. En: erg lekker!"

Tessa Harkema Evenementencoördinator

Vraag aan....

Hoe kijkt u terug op het evenement? "Alle regels rond corona werden nauwlettend gevolgd. Iedereen had een eigen microfoon waar keurig zijn of haar naam op stond genoteerd. Het was echt “corona proof” vergaderen. Van mijn collega’s heb ik tal van complimenten ontvangen m.b.t. de organisatie van de avond. Daarbij gaf ik aan iedereen terug dat de complimenten eigenlijk voor Flint zijn!"

Bertina Versteeg Marketing & Communicatie Rabobank

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een algemene ledenvergadering? Neem dan contact met ons op via evenementen@flint.nl of 033 – 4 229 230. Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen  contact met u op.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!