Medewerkersbijeenkomst Universal Music

We zijn trots op de evenementen die plaatsvinden bij Flint. Hieronder vindt u de ervaring van Universal Music Group. Wij mochten de Medewerkersbijeenkomst organiseren voor 120 personen. Inspiratie opdoen? Lees dan snel verder!

Medewerkersbijeenkomst Universal Music

Bij Universal Music Group vertegenwoordigen ze lokale artiesten als Lil’ Kleine, Marco Borsato, Anouk, Kensington, RONDÉ, Douwe Bob en Nona. En internationaal onder andere The Weeknd, Drake, Shawn Mendes, Justin Bieber, Billie Eilish, Lady Gaga, Taylor Swift, U2, The Rolling Stones en The Beatles. Ze omarmen de toekomst en spelen in op de veranderingen binnen de muziekindustrie. Hierbij zetten ze alle kennis en mogelijkheden in om muziekliefhebbers zo gemakkelijk mogelijk in contact te laten komen met alles wat met goede muziek te maken heeft. Daarmee zijn ze een bepalende speler binnen de muziekindustrie.

120 personen - AFAS zaal - Lunch - Projectiescherm

Medewerkersbijeenkomst Flint

Evenementen in het nieuwe normaal zijn dan wel anders dan we gewend zijn, maar wat is het leuk om weer opnieuw concepten neer te mogen zetten. Het is heel fijn om te mogen werken met onze industriële AFAS zaal. Deze zaal is dankzij zijn vrije vloeroppervlak in te richten voor maar liefst 176 personen in een theateropstelling.

AFAS zaal medewerkersbijeenkomst 1,5 meter

Na de draaiboekbespreking met Eefke werd duidelijk dat er heel wat artiesten op ons toneel zouden zijn. Ik kan een beetje meekomen in het jargon van de geluidstechniek maar ik ben heel blij met de technische support van onze eigen technici. Zij hebben de opdrachtgever én de artiesten de hele dag ontzorgd en de techniek tot in de puntjes geregeld.

Opdrachtgever aan het woord

Wat is het doel van de medewerkersbijeenkomst?
Het najaar is nagenoeg het belangrijkste seizoen in onze business. Wij hebben de najaarspresentatie georganiseerd om alle collega’s te presenteren welke muziek en artiesten in het najaar belangrijk voor ons gaan zijn. Om iedereen enthousiast te maken. En uiteraard wilden we weer eens met alle collega’s op 1 plek aanwezig zijn. Uiteraard veilig volgens alle geldende RIVM maatregelen.

Hoe zijn jullie omgegaan met de mogelijke angst van de medewerkers om weer bij elkaar te komen?
Wij hebben onze collega’s een hele duidelijke mail gestuurd met daar alles uitgelegd hoe we de middag georganiseerd hebben, welke maatregelen we allemaal in acht genomen hebben. Daarnaast had Flint een heel goed filmpje dat wij intern mochten delen waarin duidelijk gemaakt werd hoe alles geregeld wordt van binnenkomst tot vertrek.

Hoe hebben de medewerkers de horeca ervaren?
Goed! De lunch werd goed ontvangen en ook de drankjes en snackjes tijdens het middagprogramma vielen goed in de smaak.

Medewerkersbijeenkomst Universal

 

Vraag aan....

Hoe heb jij ervoor gezorgd dat het eten en drinken coronaproof werd verzorgd? " Met de bijzettafeltjes hebben we ervoor gezorgd dat iedereen comfortabel van eten en drinken kon genieten, zonder dat zij op hoeven staan. En het zag er nog leuk uit ook. Ik weet het zeker: dit is een blijvertje!"

Tessa Harkema Evenementencoördinator

Vraag aan....

Hoe is de dag verlopen? En voelde het veilig om in Flint bij elkaar te komen? "De dag was een groot succes. Collega’s vonden het fijn om iedereen weer eens te zien, op gepaste afstand uiteraard. Flint heeft hier echt enorm aan bijgedragen. Een van de redenen om voor Flint te kiezen was ook omdat zij een zo duidelijk protocol hebben over wat er mogelijk is."

Eefke Ruijgrok Project en eventmanager

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een medewerkersbijeenkomst? Neem dan contact met ons op via evenementen@flint.nl of 033 – 4 229 230. Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen  contact met u op.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!