FlintZaal3.JPG

Online Congres EMDR

We zijn trots op de evenementen die plaatsvinden bij Flint. Hieronder vindt u de ervaring van EMDR. Wij mochten het  online congres organiseren voor 1300 deelnemers. Inspiratie opdoen? Lees dan snel verder!

Online Congres EMDR

Vereniging EMDR Nederland is een wetenschappelijke vereniging voor traumabehandelaren die werken met EMDR.

1300 personen - Online - Rabobank Theaterzaal - Presentaties

Online congres in Flint

Evenementen hybride of online zijn dan wel anders dan we gewend zijn, maar wat is het leuk om de Rabobank Theaterzaal als Studio in te richten. Deze zaal is in te richten naar de wens van de opdrachtgever. Van huiselijke woonkamer tot een zakelijke talkshow of juist een theatrale setting; met technische hoogstaande faciliteiten creëren wij elke gewenste sfeer voor een online congres!

Na de draaiboekbespreking met met Judith en Nicole van Vereniging EMDR Nederland werd duidelijk dat het plenaire gedeelte op ons toneel zouden zijn. Nicole (EMDR): 'Ik ben heel blij met de technische support van Flint. Zij hebben ons de hele dag ontzorgd en de techniek tot in de puntjes geregeld.'

Opdrachtgever aan het woord

Wat is het doel van het online congres?
Eigenlijk is dat in vier woorden samen te vatten; Kwaliteitsverhoging, kennisbevordering, verbinding en innovatie.

Hoe is de dag verlopen? En hoe vonden jullie de ervaring met een online event?
Heel prettig. Was spannend, zo'n groots evenement (1300 deelnemers) geheel online. Door onze ervaring in september 2020 met het hybride congres hadden we er op voorhand al veel vertrouwen in dat het wederom goed zou gaan.

Hoe hebben jullie medewerkers de horeca en de techniek ervaren?
Heel prettig, punctueel, gastgericht, rustig, stressbestendig en vriendelijk. “De technische expertise van Flint en AV Brothers heeft echt toegevoegde waarde: Zij komen pro-actief met voorstellen om zaken anders/beter in te richten, heel plezierig. En met een prachtig resultaat van weer een technisch gestroomlijnd congres.

Vraag aan....

Hoe heb jij ervoor gezorgd dat ook de online bezoeker de juiste beleving ervaarde? "We wilden de bezoeker echt het gevoel meegeven dat ze in het theater aanwezig waren. Zo kwamen de bezoekers tijdens de pauzes terecht in de online lobby waar de gastvrouwen onder andere de sprekers interviewden. Dit werd vanaf het balkon in de zaal opgenomen zodat op de achtergrond de voorbereidingen voor het plenaire zaalprogramma zichtbaar waren. De verschillende subsessies werden gestreamed vanuit onze Panoramalounge met zicht op centrum Amersfoort en vanuit de artiestenfoyer. Locaties die de bezoekers het gevoel gaven in Amersfoort aanwezig te zijn.

Suzanne Bakker Evenementencoördinator

Vraag aan....

Hoe is de dag verlopen? "De dag was een groot succes. Deelnemers waren geboeid, ondanks dat we elkaar niet live zagen. Flint heeft hier echt enorm aan bijgedragen. Om voor zowel de online bezoeker als de fysieke bezoeker de juiste beleving mee te geven! Complimenten hiervoor."

Nicole Timmermans Directeur Vereniging EMDR Nederland

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een online congres? Neem dan contact met ons op via evenementen@flint.nl of 033 – 4 229 230. Of vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen  contact met u op.

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!