December

Afscheid collega
En dan is het kerstvakantie. We hebben weer hard gewerkt dit najaar en de kerstvakantie komt dan altijd als geroepen. Maar met de komst van de kerstvakantie was ook het afscheid van collega-evenementencoördinator Talitha aanstaande. Zij heeft na ruim 2 jaar Flint besloten dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en is per januari Eventmanager bij Stichting Philadelphia Zorg. Wat een toffe uitdaging, maar wat jammer dat wij onze lieve collega gaan missen. Wel mogen wij nu onze tanden zetten in de evenementen waar zij contactpersoon voor was en dat is dan weer wel heel leuk voor ons (mij!). We maken er een goed 2019 van! Talitha heel veel succes!

     

Feestelijke onthulling   
U heeft hem misschien wel voorbij zien komen op tv: de reclame van de Lifestyle by vtwonen boxspring collectie van Swiss Sense. Als ik de reclame zie moet ik altijd even glimlachen. Op 12 december was namelijk de feestelijke onthulling van de bedden voor de filiaalhouders van Swiss Sense in onze AFASzaal. Hoe dat eruit zag ziet u op deze video:


Boerenbusiness
In augustus had ik de eerste bespreking met Danielle en Alieke van Boerenbusiness. Hun missie was duidelijk: Ze zochten een nieuwe locatie voor hun Nationaal Economisch Landbouwcongres, zodat zij in bezoekersaantal konden groeien. 600 gasten was het doel. Uiteindelijk kozen zij voor de industriële look van de AFASzaal. Met een prachtig uitgelicht toneel in de kleuren van de huisstijl en een decor van 3D letters en de vleugel zag de zaal er prachtig uit.

Na afloop van het congres kregen de bezoekers een goed gevulde goodiebag mee naar huis. Topidee! Waarom? Lees het in de blog van mijn collega Daphne. Die stonden allemaal netjes klaar tijdens het zaalprogramma. Zo was onze foyer heel even een goodiebag-megastal (om maar even in het boerenjargon te blijven).

    

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!