Februari

Februari

Ik weet wel wat ik lekker vind! Na drie jaar Flint (én TREK!) heb ik al heel wat mooie gerechten mogen voorproeven. Mijn persoonlijke favorieten? De zoetigheden van Patisserie en Chocolaterie Nijtmans, de Rendang en Beef Teriyaki uit onze Food Parade voor grote diners, de Hotdog 2.0 is superverrassend als middagsnack tijdens een congres, oh en de Flintburger! Altijd goed. Maar ik moet ook de verse frietjes noemen. En de Cappuccino! Die is heel goed! En de carrotcake…

Je merkt het al… ik kan wel even doorgaan. Toch is het eten en drinken tijdens een bijeenkomst heel belangrijk. Een congres moet tenslotte ook gewoon leuk zijn. Voorafgaand aan het evenement drinken we een kop koffie met klant, eten we misschien zoetigheden of een broodje, maar voor de rest is het vaak puur vertrouwen in onze kwaliteit. Ik kan me voorstellen dat dit best spannend is.

Om dit vertrouwen een handje te helpen hebben we deze maand mooie foto’s gemaakt van ons eten en drinken. Foto’s die laten zien hoe wij presenteren, welke pure ingredienten we gebruiken en waar onze horecamedewerkers voor staan. Het eindresultaat is binnen en zeg eerlijk… Daar krijg je toch TREK van?

    

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!