Januari

Heerlijk thuiskomen
Hoe leuk mijn werk ook is, wat was het fijn dat er deze maand eindelijk ruimte was om op vakantie te gaan. Ik had mazzel; in twee weken tijd heb ik Reykjavik, New York en Washington DC bezocht. Even de werkmail uit en genieten van lekker eten, mooie architectuur en fantastische natuur. Tijdens het posten van een vakantie-instagrammetje van het Witte Huis zag ik opeens massaal de accounts van mijn collega’s gevuld met fantastische foto’s van onze Rabobank Theaterzaal.
Lomans vierde zijn 100 jarig jubileum met een prachtig aangekleed feest op het toneel. En dan, heel even,  wil ik het zien, wil ik even het meubilair voelen, de muziek horen, de warmte van het theaterlicht op mijn haar voelen en de geuren van het diner opsnuiven. Wat is het heerlijk om op vakantie te gaan, maar met ons Flint team mooie evenementen neerzetten is iets waarvoor ik graag terugkom.

      

 

Neerlands Diep
Net toen ik dacht dat januari rustig zou verlopen, kwam er een aanvraag binnen van Neerlands Diep. Janine vertelde mij dat ze zochten naar een leuke, vernieuwende manier om het werken met projectteams in de infrastructuur en bouw te reflecteren en verbeteren. Maar wel op een leuke informatieve manier. Daarom zochten ze een locatie waar genoeg ruimte was voor diverse escape-room-belevenissen. En zo gebeurde het. Samen met de Co-creatieschool en Pentascope zette Neerlands Diep een fantastisch event neer. Over de inhoud schreef mijn collega Daphne een leuke eventcase. Wat was het leuk om dit tot mogen begeleiden en faciliteren. Neerlands Diep, bedankt!

   

Even een kijkje nemen
Als geïnteresseerden in Flint bij mij een offerte aanvragen, ben ik soms even huiverig. Ja, die maak ik natuurlijk graag, maar ik hoop altijd dat ze ook even langskomen. De beste indruk van een locatie krijg je namelijk als je een kijkje neemt. Even in de foyer staan, even het toneel opklimmen, of even op de bank in de artiestenfoyer gaan zitten. Dat is een ervaring die je niet opdoet uit een offerte.

Een rondleiding geven aan potentiele klanten vind ik altijd leuk. Wat ben ik trots op Flint en wat we hier doen. Samen met Johan, die fijn kan vertellen over de techniek en de voorstellingen. En Robert, die dan weer mogelijkheden voor de horeca doorneemt. Met z’n drieën hebben we echt een tof verhaal. En soms is de conclusie: dit evenement gaat niet in Flint plaatsvinden. Ook prima, als het maar een goed evenement wordt.

Afgelopen week had ik zo’n rondleiding. Het idee: 500 medewerkers inspireren en in de watten leggen. Een inhoudelijk programma, goed entertainment en als afsluiter: een diner. Ik werd er helemaal blij van. Of het doorgaat? Dat weet ik nog niet, als er een betere locatie is, is dat ook goed. Maar ik zit natuurlijk wel te duimen!

Bekijk hier alvast een voorproefje van een rondleiding door Flint.

 

 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!