Mei en Juni

Here comes the summer!

En toen was het klaar! Basta! Finito! Het seizoen is weer afgelopen. Steevast eindigen we ons evenementenseizoen met de diverse dansscholen uit de regio die hun opvoeringen bij ons houden. Elk jaar begeleid ik Badabounce, wat een gezellige jonge club is die er een topdag van maken.

Omdat wij veel lange dagen werken en dus veel overuren maken zijn we meer vrij in de zomer. Wel blijven we altijd bereikbaar, de evenementen van het najaar moeten tenslotte worden voorbereid. Hoewel ik gedurende het seizoen wel eens kan verlangen naar de rustige zomer, kijk ik in de zomer altijd uit naar de nieuwe voorstellingen. Ik blader dan door het boekingsprogramma om te zoeken naar de eerste voorstelling die ik in het nieuwe seizoen weer wil zien. Dan voelt het alsof het nieuwe seizoen nog heel ver weg is en het ook al heel lang geleden was sinds de gezelschappen bij ons waren.

Wat ik ga doen in de zomer? Dit jaar ga ik een poging wagen om de Nijmeegse Vierdaagse (4x40km) succesvol af te ronden. In augustus verhuis ik naar Amersfoort, dus er moet een maand geklust en verhuisd worden. 2 september ben ik weer terug in Flint, als trots Amersfoortse.

Hopelijk vonden jullie het leuk om een inkijkje in mijn evenementenseizoen te krijgen. Ik heb in ieder geval met veel plezier verslag gedaan. Voor nu een hele fijne zomer en hopelijk tot volgend seizoen voor een nieuw, gaaf evenement.

Groetjes, Tessa

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!