Flint1183.jpg (1)
_MG_8920.jpg (1)
2019-IIA Congres-079-Elisabeth Beelaerts.jpg
Flint1323.jpg (1)
2019-IIA Congres-077-Elisabeth Beelaerts.jpg

Catering

In het hart van Flint vindt u ons eigen restaurant TREK theaterkeuken & café. Eén van de meest verrassende restaurants van Amersfoort. TREK staat garant voor verrassende gerechten die bereid worden in de open keuken van het smaakvol ingerichte restaurant. Eten bij TREK is genieten van gerechten uit de internationale keuken, geïnspireerd door verse seizoensgebonden producten van onze lokale leveranciers.

Pure ingrediënten en verrassende gerechten
Een gezonde lunch, een luxe diner of verrassend streetfood? Chef-kok Michelle Vis is uw gastvrouw en kookt de sterren van de hemel. Gaat u voor ons  ‘bewuste’ menu, wat staat voor verantwoord en gezond? Of past ‘comfort’ meer bij uw evenement, een menu waar iedere bezoeker blij van wordt? We horen graag uw wensen en maken een passend voorstel op maat.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Geniet u graag samen met uw gasten van een intiem diner op de Panoramalounge of heeft u liever een walking diner in de AFASzaal? Wilt u catering tussen de stands tijdens uw congres of juist borrelen op het podium van de Rabobank Theaterzaal? Dankzij onze expertise kan het allemaal, welke vorm u ook kiest! Vanuit onze perfect uitgeruste open keuken voorzien wij u graag van de lekkerste en origineelste gerechten. Altijd vers, altijd precies op maat en altijd snel en professioneel.

Het perfecte evenement
Stelt u zich eens voor dat niet alleen de styling en aankleding, maar ook de catering van uw evenement naadloos op elkaar aansluiten. Dat is pas versterken! Er is ontzettend veel mogelijk om het thema van uw evenement door te voeren in de catering. Door de nauwe samenwerking tussen onze horeca en de andere afdelingen binnen Flint, zorgen we dat uw evenement een perfect geheel wordt. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring, onze horecamanager vertelt u er graag meer over.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes