_DSC0439.jpg
IMG-20201206-WA0003.jpg
FLINT-FOUNTAINHEADFOYER-_DSC0223-FINAL.JPG
Rabobank (15).jpg

Organiseer uw evenement bij Flint!

Flint 1,5 meter

Een congres of evenement organiseren, inclusief een lekkere lunch en misschien na afloop nog even borrelen. Maar dan volgens het ‘nieuwe normaal’. Gaat dat lukken? Binnen Flint hebben we ons voorbereid om onze gasten met een gepaste afstand te laten samenkomen. We hebben Flint en haar zalen zo ingericht dat u toch de vertrouwde theaterbeleving voelt en het uw gast aan niets ontbreekt.

Flint 1,5 meter protocollen

Om uw congres of evenement tot een succes te maken heeft Flint een eigen 1,5 meter protocol uitgewerkt. Hierin staan de richtlijnen die wij hanteren voor uw zakelijke bijeenkomst. Hierbij kunt u denken aan plattegronden van onze locaties, waarbij de 1,5 meter afstand wordt gehanteerd. Uiteraard zijn al onze locaties sfeervol aangekleed, zodat er niet ingeleverd wordt op de sfeer en beleving. Wij kijken samen met u naar uw wensen, zodat we de juiste opstelling voor uw gezelschap kunnen faciliteren. Tijdens de lunch en borrel staan de gestelde voorzorgsmaatregelen met betrekking tot de hygiëne voorop. Bij buffetten voor bijvoorbeeld de lunch, worden de gerechten zo gepresenteerd dat er geen contactbesmetting plaatsvindt. Er geldt een eenrichtingsverkeer langs de buffetten. De gerechten worden vanaf het buffet uitgeserveerd. Ook bestaat de mogelijkheid om buiten op ons terras te zitten. Per bijeenkomst wordt gekeken naar de beste en veiligste manier.

Tevens wordt het luchtbehandeling systeem binnen Flint aangepast zodat alle ‘vervuilde’ lucht wordt afgezogen en dat er alleen maar ‘schone’ verse buitenlucht naar binnen wordt gebracht in het gehele pand.

Online bijeenkomsten en congressen

Heeft u een congres of bijeenkomst gepland voor meer dan 175 personen? Flint beschikt gelukkig over alle technische faciliteiten om een succesvolle webconferentie mogelijk te maken. Wij spelen namelijk graag in op de trend van nu: online bijeenkomsten en congressen. En zo kunt u toch met een grote groep samenzijn. En heeft u al eens gedacht aan een hybride evenement? Bij deze evenementen is een deel fysiek aanwezig en een deel volgt het evenement via een livestream. Flint biedt alle technische mogelijkheden, welk type evenement u ook kiest!

Veiligheid staat voorop

Uiteraard houden wij de richtlijnen van het RIVM nauwlettend in de gaten. We hebben een Flint hygiëne en veiligheidsprotocol opgesteld. Een veilig evenement organiseren staat voorop en dit is alleen mogelijk met de inzet van alle betrokkenen.

Contact opnemen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor het organiseren van een evenement of congres op 1,5 meter binnen Flint? Neem dan contact met ons op via evenementen@flint.nl of 033 – 4 229 230. Of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij kijken er naar uit om u weer te mogen ontvangen in Flint!

 

 

Theaterhart Amersfoort
Mis geen enkel zakelijk nieuwtje!