_MG_2087.jpg

Groepsarrangement op maat

Een avondje theater!
Met collega’s of relaties naar een theatervoorstelling in Flint? Dat kan! Speciaal voor groepen vanaf 10 personen biedt Flint verschillende arrangementen, waarmee u en uw gasten onbezorgd van de voorstelling kunnen genieten.

Theaterplank
Onze chefs laten zich inspireren door de puurheid van ingrediënten uit de regio Amersfoort. Daarbij maken zij uitsluitend gebruik van verse en seizoensgebonden producten. Wij serveren onze gerechten op een theaterplank. U deelt met uw gasten eerst vijf koude gerechtjes en daarna vijf warme gerechtjes.
Prijs: € 40,50 per persoon (inclusief dranken Hollands assortiment)

Trekborrel
Wilt u na afloop van de voorstelling nog gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje? Boek dan onze Trekborrel met o.a. mini loempia’s, luxenotenmix, Old Amsterdam en natuurlijk de authentieke Van Dobben bitterbal
Prijs: € 12,95 per persoon per uur (inclusief dranken Hollands assortiment) / vanaf 10 personen)

Compleet arrangement
Bovenstaande arrangementen zijn ook te combineren. Uw avond begint met een heerlijk diner en na afloop van de voorstelling staat er een borrel klaar.
Prijs: € 52,50 per persoon (inclusief diner, borrel en dranken Hollands assortiment)

Arrangement op maat
Dineren met een theatraal tintje? Of met prachtig uitzicht over Amersfoort? Door de vele ruimtes in Flint zijn de mogelijkheden eindeloos. Van een intiem diner op het toneel van de AFASzaal tot een informele borrel in de Panoramalounge.

Het is ook mogelijk om uw theaterbezoek te combineren met een leuke workshop. Denk bijvoorbeeld aan een rondleiding door Flint vooraf een kook of -techniekworkshop. Neem contact met ons op om uw ideeën te bespreken.

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte