_DSC3808.jpg
Roller Disco Flint @Peter Putters www.denozem.com-5637.jpg (1)
Feest (142).jpg
Kraft.jpg

Bedrijfsfeest

Wanneer u een bedrijfsfeest organiseert dan moet u het goed doen en Flint helpt u graag hierbij. Onze Rabobank Theaterzaal of AFASzaal zijn bij uitstek geschikt voor het ultieme bedrijfsfeest. Of pak uit met een combinatie van beide zalen. Als u uw feest ook nog eens aftrapt met een driegangen diner weet u zeker dat het een ervaring wordt om nooit te vergeten.

AFASzaal
Stelt u zich het volgende scenario voor. Uw werknemers komen binnen via een zilveren entree vol glitter. Als ze rondkijken bevinden ze zich in een nachtclub die niet onder doet voor de glamour van de Moulin Rouge in haar gloriedagen. Met een zalig glas champagne in de hand dwalen uw gasten langs mysterieuze lichten met verleidelijke klanken op de achtergrond. Dit is slechts één van de vele scenario’s die mogelijk zijn. De AFASzaal van Flint heeft een maximale capaciteit van 1.300 gasten, maar is ook voor een kleiner gezelschap prima om te toveren tot een sfeervolle droomlocatie. 

Rabobank Theaterzaal
Terwijl uw gasten zich in het warme, rode pluche van de Rabobank Theaterzaal nestelen, voelt iedereen zich door de honderden lampjes een ster. Of u het toneel nu benut voor een diner, een receptie of voor artiesten. Onze technici en horecamedewerkers stellen alles in het werk om er een onvergetelijke avond van te maken. Natuurlijk is ook de Rabobank Theaterzaal te combineren met de bruisende AFASzaal.

Review

''Met Flint hebben we in de afgelopen jaren een geweldige samenwerking opgebouwd. De kwaliteit van de eventmanager, horeca en techniek is ongekend goed. Iedereen is service gericht en attent. Echt een feestje om hier ons event te mogen organiseren.''

NWO ICT-Open Avital Lievendag

Review

''Flint weet te verrassen en denkt met je mee. Door de licht en audio die zij in huis hebben krijgt ons evenement meer uitstraling.''

Xcellent Martin van der Eijk
Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte