_DSC3808.jpg
Roller Disco Flint @Peter Putters www.denozem.com-5637.jpg (1)
Feest (142).jpg
Kraft.jpg

Bedrijfsfeest

Wilt u uw medewerkers trakteren op een feest om nooit te vergeten? Dan is de Rabobank Theaterzaal of AFASzaal - of een combinatie van beide zalen - het perfecte decor. Met een driegangendiner vooraf biedt u uw zakelijke gasten of medewerkers een onvergetelijke ervaring!

AFASzaal
Treed binnen in een zilveren entree vol glitter. In een stijlvol aangeklede ruimte openbaart zich een nachtclub à la Moulin Rouge. Proef een glas heerlijke champagne, dwaal langs de mysterieuze lichten en laat u door de verleidelijke klanken meevoeren naar een onvergetelijke avond! De AFASzaal van Flint tovert u moeiteloos om tot uw gedroomde locatie. Met een capaciteit van 1300 gasten kan het feest op grote schaal losbarsten. Maar ook met een kleiner gezelschap, richten we de zaal in tot een sfeervolle ruimte. Denk aan een exclusieve bijeenkomst op het podium of gebruik alleen een gedeelte van de zaal.

Rabobank Theaterzaal
Nestel uzelf in het warme rode pluche van de Rabobank Theaterzaal. Omringd door honderden lampjes komt hier uw ideale bedrijfsavond tot leven. Benut het toneel voor uw diner of receptie, voor een exclusief gevoel – vanavond zijn uw gasten de sterren! Ook zittend in de zaal voelt u zich een vip te midden van 800 gasten, want onze technici, horecamedewerkers en eventueel artiesten doen er alles aan om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Combineer het comfort van de Theaterzaal met het bruisende karakter van de AFASzaal voor een zeer compleet bedrijfsfeest, waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

 

Review

''Met Flint hebben we in de afgelopen jaren een geweldige samenwerking opgebouwd. De kwaliteit van de eventmanager, horeca en techniek is ongekend goed. Iedereen is service gericht en attent. Echt een feestje om hier ons event te mogen organiseren.''

NWO ICT-Open Avital Lievendag

Review

''Flint weet te verrassen en denkt met je mee. Door de licht en audio die zij in huis hebben krijgt ons evenement meer uitstraling.''

Xcellent Martin van der Eijk
Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte