Beurs

De ideale beursruimte maakt u zelf. Een uitgestrekte ruimte om mooie producten uit te stallen, knusse eilanden te creëren, spectaculaire stands te plaatsen, podia te verdelen, horeca te presenteren… In de AFASzaal van Flint organiseert u een veelzijdige en aantrekkelijke beurs voor een breed publiek.

Ideale locatie
Het allernieuwste op het gebied van spellen, kunst, lifestyle of telefonie? Korte presentaties en handige demonstraties als onderdeel van een netwerkdag met informatiemarkt? Een beurs voor huisvrouwen, zwangeren of mensen die gaan trouwen? Als multifunctionele ruimte voor een lifestyle event biedt de AFASzaal inclusief foyer maar liefst 1245 m2 beursoppervlak.

Uw bezoekers reizen eenvoudig naar Flint, centraal gelegen in het land en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Onze locatie ligt vlakbij uitvalswegen en biedt veel ruimte voor laden en lossen van leveranciers. Het standmateriaal van uw deelnemers kunnen worden uitgepakt in de zaal, klaar om te installeren.

Indeling op maat
Vanwege de vlakke vloer kunt u de indeling geheel op maat bepalen. Neem uw horeca op in het vloerplan, zodat bezoekers de ruimte niet hoeven te verlaten voor een hapje of een drankje. Met ons wifi netwerk in de AFASzaal kunnen standhouders eenvoudig pinbetalingen aanbieden en worden bezoekers uitgenodigd om hun positieve ervaringen te delen op sociale media.

Alle zorg uit handen
Ziet u de ruimte al voor zich? Denk aan een mysterieus decor voor een spiritueel livestyle event of creëer een witte, lichte uitstraling voor een moderne woonbeurs. Heeft u ondersteuning nodig bij de inrichting, dan zorgt Flint voor meubilair en stroompunten. Ook de complete sfeerbepaling met bloemdecoratie, standinrichting, licht en stijlvolle aankleding kunnen we uit handen nemen. Leer van de ervaringen van andere organisatoren en deel in de expertise van onze medewerkers. Daar wordt uw evenement nóg beter van!

Review

''Flint heeft alles tot in de perfectie voor ons congres geregeld!''

Face Two Janneke Mulder

Review

''Top ondersteuning, uitstekende gastvrijheid en perfect geregeld. Een half woord is genoeg.''

Bouwend Nederland Ron Wesseling
Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte