Techniek projectiescherm www.denozem.com (193 van 209).jpg (1)
2203DeFlint-003.jpg
Roller Disco Flint @Peter Putters www.denozem.com-5637.jpg (1)
_DSC3808.jpg
Theateropstelling (7).jpg (1)

AFASzaal

De stoere industriële AFASzaal is ongetwijfeld de meest flexibele ruimte in Flint. Deze zaal leent zich uitstekend voor uiteenlopende evenementen, zoals congressen, beurzen en bedrijfsfeesten, maar ook productpresentaties, debatten en diners.

Flexibel
Door de flexibiliteit van de ruimte kunnen we de diepte van de zaal aanpassen. Verwacht u 150 bezoekers voor uw congres? Of 600? Wanneer u gebruikt maakt van de AFASzaal maakt het niet uit, de zaal ziet er altijd goed gevuld uit.

Met een capaciteit van 1300 gasten kan het feest op grote schaal losbarsten. Heeft een intiem diner uw voorkeur? Ook dat kan! Een cabaret- of Lagerhuis-opstelling is mogelijk voor maximaal 300 deelnemers (inclusief tribune) en de theateropstelling met balkon biedt plaats aan ruim 800 gasten. Laat de geavanceerde led-verlichting het gewenste sfeerbeeld ondersteunen, van ruimtelijk en industrieel tot warm en kleurrijk.

Indeling
Ook kunt u de AFASzaal eenvoudig splitsen in twee gedeeltes met elk een eigen entree. Moeiteloos combineert u uw jaarpresentatie met een walking diner. Een presentatieruimte situeert u naast een workshopruimte of beursvloer en een congres sluit u af met een feest.

In de bijbehorende foyer ontvangt u uw bezoekers in stijl. Standhouders komen goed tot hun recht in deze open ruimte en de uitgifte punten van de horeca sluiten hier naadloos op aan.

Capaciteit
Theateropstelling: 825 personen
Cabaretopstelling: 300 personen
Dineropstelling: 500 personen
Lagerhuisopstelling: 300 personen
Staande receptie/feest: 1250 personen

De AFASzaal is in theateropstelling geschikt vanaf 150 personen

Bekijk hier de plattegrond van de AFASzaal

 

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte