kampvuurconcert.jpg
Trel Live Kampvuurconcert www.denozem.com (197 van 241).jpg (1)
Trel Live Kampvuurconcert www.denozem.com (188 van 241).jpg
Trel Live Kampvuurconcert www.denozem.com (124 van 241).jpg
Trel Live Kampvuurconcert www.denozem.com (7 van 241).jpg

Personeelsfeest Kampvuurconcert

Toe aan een ontspannen en gezellig avondje uit met uw medewerkers of relaties? Ga dan lekker zitten bij de vuurkorf, laat u verrassen door heerlijke streetfood gerechten en geniet van muzikaal talent.  

Locatie
Uiteraard vindt het kampvuurconcert buiten plaats. Het terras van TREK theaterkeuken en café  wordt sfeervol aangekleed; een grote tent, vuurkorven, (houten) meubilair, sfeerverlichting en natuurlijk een mooie plek voor de dj. Eyecatcher is onze BBQ smoker die de lekkerste geuren verspreidt.

Muziek
Een avond uit is natuurlijk niet compleet zonder muziek! Wij zorgen voor een dj die lekkere loungemuziek draait. Laat u verrassen en geniet! Mocht u een andere muzikale invulling willen, laat het ons weten en we maken een voorstel op maat.

Catering
Bij een gezellige avond uit, hoort lekker eten! Vanuit de smoker bereiden we heerlijke streetfood gerechten, zoals Pulled Pork, Beef Teriyaki en de Flintburger.      
Prijs vanaf € 24,50 p.p. (excl. btw en dranken)

Data & kosten
De prijs voor dit concept bedraagt € 6.500,00 excl. btw per avond. Dit is inclusief locatie, aankleding en muziek. De kosten voor de catering zitten hier niet bij in, dit is geheel naar wens in te vullen. Prijs vanaf € 24,50 p.p. (excl. btw en dranken).

Speciale aanbieding
In de maand mei hebben we een speciale aanbieding. De prijs hiervoor is € 4.550,00 excl. btw per avond (exclusief catering). Dit tarief geldt op de volgende data:

maandag 27 mei 2019
dinsdag 28 mei 2019
woensdag 29 mei 2019

Geïnteresseerd?
Dit concept is geschikt voor maximaal 100 personen. Neem voor vragen contact op met onze afdeling Evenementen & Congressen om uw wensen voor het kampvuurconcert door te nemen. We zijn bereikbaar via evenementen@flint.nl of 033 – 4 229 230.

 

Theaterhart Amersfoort

Blijf op de hoogte