hero image

Musical

Show

Alex Klaasen

No ponies - Een éénmansrevue

Alex Klaasen is alleen, even niet het paradepaardje uithangen, gewoon even tijd voor hemzelf.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 37,50
  • 1e Rang € 35,00
  • 2e Rang € 32,50
  • 3e Rang € 29,50
  • 4e rang (beperkt zicht) € 10,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Na het overweldigende succes van Showponies 1, 2 en Snowponies is Alex Klaasen weer alleen. Gewoon, omdat hij daar behoefte aan heeft. Even niet dat gehinnik om hem heen, even niet constant dat paradepaardje moeten uithangen. Nee, gewoon even tijd voor hemzelf. Momentje voor Alex. Even reflecteren weet je. Juist in een tijd waarin we geacht worden precies te weten wat we vinden en haast gedwongen worden overal onze mening over klaar te hebben gaat Alex in retraite. Omdat het ook heel lekker kan zijn om het soms even niet te weten. Maar daar moet je je aan overgeven. In je eentje. Of misschien met een héél klein beetje publiek erbij… 
 
No ponies – Een éénmansrevue is een voorstelling in de lijn van Showponies 1, 2 en Snowponies. Ook dit keer zal er weer een bonte stoet aan kleurrijke types de revue passeren. Er wordt uiteraard weer belachelijk veel gezongen, van opera tot akoestische zingende zaag en zal Alex in zijn eentje alle hoogtepunten uit het klassieke ballet repertoire vertolken. Zonder hulp. Mét echte balletmaillot. 

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat DJ Miss Twist in TREK.
Miss Twist weet altijd de juiste snaar te raken en staat bekend om haar gevoel voor sfeer. Een verjaardagsfeest, een bruiloft, een netwerk- of zakelijk evenement of een première? Niets is haar te dol. Ze draait vintage vinyl uit de jaren ’50 & ’60 maar ook muziek tot en met de jaren ’80. Bekende en onbekende hits zullen voorbij komen!

Credits

TEKSTEN
Alex Klaasen e.a.
REGIE
Peter van de Witte
CHOREOGRAFIE
Daan Wijnands

Recensies

Theaterkrant
'Sommige nummers zijn heel goed, andere zijn verschrikkelijk goed en de rest is ongelooflijk goed.’ ‘Alex Klaasen heeft met behulp van een aantal topschrijvers en -componisten een meesterstuk gemaakt.’
Parool
‘Alex Klaasen schittert’
Volkskrant ⭐⭐⭐⭐
‘Muzikaal hogeschoolwerk en wat tekst betreft briljant.’
NRC
‘No Ponies blijft entertainment van hoge kwaliteit.’
Trouw ⭐⭐⭐⭐
‘Klaasen is een meester in parodieën.’

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving