Restaurant

Kom dineren in TREK theaterkeuken & café

De smakelijke start van jouw theaterbezoek!

Stap binnen bij TREK theaterkeuken & café en maak van je theaterbezoek een smakelijk uitje. Bij ons draait het om samen genieten van heerlijk eten, ongeacht naar welke voorstelling je gaat. Een perfecte start van jouw avond uit!

Maak je theateravond compleet met een heerlijk diner, voordat je geniet van de voorstelling. Onze keuken staat bol van lekkere opties – vlees, vis of vega, de keuze is aan jou.

“Gezellig en sfeervol restaurant, leuk personeel en verrassende menukaart ‘sharing diner’. Geweldig concept, samen diverse gerechtjes kiezen en eten, heerlijk. Een echte aanrader, wij komen zeker nog een keer terug… zo ga je helemaal op je gemak de voorstelling tegemoet.”

Waarom naar TREK theaterkeuken & café?

  • Altijd op tijd voor de voorstelling. Maak je geen zorgen over haasten; wij zorgen ervoor dat je op tijd in de zaal zit.
  • Geniet in een fijne sfeer van lekkere gerechten. Naar wat voor voorstelling je ook gaat, bij ons kun je altijd lekker eten.
  • Speciale korting voor Flint vrienden: vanaf gouden vriend ontvang je onbeperkt 10% korting op je diner.

We kijken ernaar uit je te verwelkomen voor een heerlijk diner, een warme sfeer en een fantastisch begin van jouw theaterbezoek!

“Heerlijk avondje uit met diner en voorstelling. Een absolute aanrader. Zeer klantvriendelijk personeel en eten is erg goed.”

Reserveer jouw tafel

TREK theaterkeuken & café is elke voorstellingsavond vanaf 17.00 uur geopend. Wil je verzekerd zijn van een tafel? Maak dan eenvoudig een reservering via het formulier rechtsonder op deze pagina. Liever telefonisch reserveren? Bel ons op 033 4 229 229.

Als je een inleiding bijwoont vóór de voorstelling, raden we aan om een tafel te reserveren om 17.00 uur. Zo kun je in alle rust van je diner genieten.

Let op: vanaf 15.00 uur is online reserveren voor dezelfde dag niet meer mogelijk. Je kunt dan uitsluitend telefonisch reserveren via 033 4 229 229.

“Leuk concept met wat kleinere porties, bedoeld om samen te delen. Het eten was vrij modern, en echt erg lekker. Goede wijnkaart, vriendelijke bediening en er wordt ervoor gezorgd dat je op tijd klaar bent als je aansluitend naar een voorstelling gaat.”

Heb je dieetwensen, allergieën of speciale verzoeken? Geef het van tevoren aan ons door, zodat we daar tijdens jouw bezoek rekening mee kunnen houden.

interieur TREK theaterkeuken & café Flint theater Amersfoort

Welke gerechten kies jij?

Bekijk de menukaart
Sfeerbeeld wijn Trek theaterkeuken en café in Flint theater Amersfoort

Dit zeggen anderen over TREK

Tripadvisor reviews

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving