TREK website.jpg
TREK website 2.jpg (1)
TREK website 3.jpg
TREK website 4.jpg

Haal TREK in huis deze Valentijn

Wil je jouw geliefde culinair verrassen op Valentijnsdag? Bestel dan het Take Away Valentijnsdiner van TREK theaterkeuken & café! Een hoogstaand driegangendiner, samengesteld door onze chek-kok Soon-Dae. Wij hebben de meeste voorbereidingen al voor jou gedaan, het enige waar jij voor hoeft te zorgen is de finishing touch en een mooie bos verse rozen!

Lees alles over het Valentijnsdiner en bekijk het menu!

Proeven, zien, genieten…!

Helaas is TREK theaterkeuken & café net als alle horeca in Nederland als gevolg van de Coronamaatregelen gesloten. Wij ontvangen u graag weer in ons mooie restaurant wanneer we weer open mogen.


Kom dineren in TREK theaterkeuken & café

Wij heten u graag welkom bij TREK theaterkeuken & café. Eén van de meest verrassende restaurants van Amersfoort, op één van de leukste plekken. U dineert in Flint! In een prettige en intieme setting kan uw voorstelling beginnen met een diner vol verrassende gerechten.
Onze keukenbrigade kookt in de open keuken de sterren van de hemel. Inspiratie wordt gehaald van over de hele wereld en dat proef je terug in de gerechten. Altijd vers, altijd origineel, maar bovenal... Altijd voor u! Zet uw zintuigen op scherp en combineer uw voorstelling met een diner bij TREK theaterkeuken & café, het restaurant in het hart van Flint.

Theaterhart Amersfoort

Ontvang de laatste nieuwtjes