Toegankelijkheid

Theater is voor iedereen. Daarom vinden wij het belangrijk dat Flint voor iedereen toegankelijk is. Wij werken continu aan het verbeteren van onze toegankelijkheid, binnen de mogelijkheden van ons pand.

Vragen of suggesties

Hieronder vind je de antwoorden op de veelgestelde vragen over toegankelijkheid. Kun je het antwoord op jouw vraag niet vinden of heb je een suggestie om ons theater nog toegankelijker te maken? Neem dan contact op met het bespreekbureau via 033 4 229 229 of kassa@flint.nl.

Veelgestelde vragen over toegankelijkheid

Momenteel heeft Flint ondersteuning voor twintig bezoekers. Je kunt deze voorafgaand aan de voorstelling ophalen bij de kassa.

Meld dit dan van tevoren bij het bespreekbureau via 033 4 229 229 of kassa@flint.nl. Indien onze gastvrouw- of heer beschikbaar is, zal die je naar jouw plek begeleiden.

Hulphonden en blindengeleidehonden zijn welkom in Flint. Er is per voorstelling een beperkt aantal plaatsen beschikbaar (alleen 1e rang). Je kunt contact opnemen met het bespreekbureau om de plaatsen te bespreken (op basis van beschikbaarheid) via 033 4 229 229 of kassa@flint.nl.

Wij adviseren je dan om een stoel in één van onze loges te nemen. Je hoeft hier geen trapje af om de zaal te betreden.

In Flint en de Sint Aegtenkapel is een lift aanwezig.

In Flint en de Sint Aegtenkapel is een invalidentoilet aanwezig.

  • In de Theaterzaal en de Sint Aegtenkapel is altijd zitgelegenheid.
  • In de Stadszaal worden soms staande concerten gehouden. Dit staat dan aangegeven op de voorstellingspagina op de website. Bij staande concerten is er wel een rolstoelpodium met beperkt aantal plaatsen voor rolstoelgebruikers en begeleiders. Wil je hiervan gebruikmaken, geef dit dan van tevoren aan ons door via kassa@flint.nl.

Flint is goed toegankelijk voor gebruikers van een rolstoel of rollator. Er zijn geen drempels aanwezig, ook niet bij de deuren of bij de ingang van de theaterzaal. Daarnaast zijn op de glazen deuren contrastmarkeringen aangebracht voor rolstoelgebruikers.

  • Theaterzaal. De rolstoelplaatsen bevinden zich in de loges aan de zijkant van de zaal. Deze plaatsen zijn 1e rang. Kaarten bestellen voor rolstoelplaatsen kan telefonisch via 033 4 229 229.
  • Stadszaal en Sint Aegtenkapel. Je kunt zowel online als telefonisch jouw kaarten bestellen. Bij de online bestelling is het niet mogelijk om aan te geven dat het om een rolstoelplaats gaat. Wij stellen het daarom op prijs als je ons daarover wilt informeren via e-mail: kassa@flint.nl.

Hieronder vind je zaalplattegrond van de Theaterzaal openen. Ook vind je hier de totale plattegrond van ons gebouw. Van de Stadszaal is geen losse plattegrond beschikbaar, omdat de indeling van de zaal per voorstelling en evenement kan verschillen.

Dan kun je contact opnemen met het bespreekbureau via 033 4 229 229 of kassa@flint.nl.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving