Jongerenkorting

Ben je tussen de 13 en de 26 jaar oud? En houd je van de magie van live theater? Dan krijg je in Flint een spectaculaire korting van maar liefst 50% op alle niet-uitverkochte voorstellingen!

Met deze speciale aanbieding krijg je de mogelijkheid om 48 uur voor aanvang van een niet-uitverkochte voorstelling een ticket te bemachtigen tegen de helft van de prijs. Of het nu gaat om toneel, dans, cabaret of muziek, Flint biedt een divers programma dat je zal verrassen en inspireren. Een unieke kans om samen met vrienden te genieten van een avondje uit, nieuwe ervaringen op te doen en de magie van theater te ervaren die alleen live theater kan bieden.

Vanaf 48 uur voor aanvang van de gewenste voorstelling zijn de tickets zowel online als aan de kassa te verkrijgen. De 50% korting wordt dan direct toegepast, waardoor je tegen de helft van de prijs kunnen genieten van de meest indrukwekkende voorstellingen die Flint te bieden heeft. Om gebruik te maken van deze exclusieve korting, dien je een geldig identiteitsbewijs te tonen bij de entree.

“Binnen Flint vinden wij het belangrijk om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek, en we begrijpen dat jongeren vaak een beperkt budget hebben”, zegt Harold Warmelink, directeur van Flint. “Met deze korting willen we jeugd aanmoedigen om het theater te omarmen, zich te laten inspireren en te genieten van de geweldige voorstellingen die we hier aanbieden.”

Kaarten reserveren

Mis deze kans niet! Bezoek Flint en laat je verrassen door de adembenemende voorstellingen. Bekijk onze agenda voor meer informatie over het programma en de beschikbare voorstellingen.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving