Jongerenkorting

Hey jij daar, theaterfan!

Ben je tussen de 13 en 26 jaar? Dan is hier een te gekke deal: bij Flint krijg je maar liefst 50% korting op alle voorstellingen die nog niet zijn uitverkocht.

Met deze speciale aanbieding kun je vanaf 48 uur voor de voorstelling begint een ticket scoren voor de helft van de prijs. Of je nu van toneel, dans, cabaret, of muziek houdt, Flint heeft een divers programma dat je zeker zal verrassen en inspireren. Een unieke kans om samen met je vrienden te genieten van een avondje uit en de magie van theater te ervaren die alleen theater kan bieden.

Zo werkt het

Tickets zijn beschikbaar online en bij de kassa vanaf 48 uur voor de voorstelling. De 50% korting wordt automatisch toegepast, dus je kunt genieten van geweldige voorstellingen voor de helft van de prijs. Vergeet niet je geldige ID mee te nemen als je naar binnen gaat.

Laat je inspireren

Harold Warmelink, de directeur van Flint, zegt: “Bij Flint vinden we het belangrijk om kunst en cultuur toegankelijk te maken voor een breed publiek, en we begrijpen dat jongeren vaak een beperkt budget hebben. Met deze korting willen we jongeren aanmoedigen om het theater te ontdekken, zich te laten inspireren en te genieten van de geweldige voorstellingen die we hier aanbieden.”

Mis deze kans niet!

Kom naar Flint en laat je verrassen door de geweldige voorstellingen. Bekijk onze agenda voor meer informatie over het programma en welke voorstellingen beschikbaar zijn. Dit wil je echt niet missen!

Promobeeld dansvoorstelling GROOVE van The Ruggeds in theater Flint Amersfoort

Voorstellingen voor jeugd & young adult (YA)

Meer informatie
Promobeeld kampvuurconcerten in theater Flint Amersfoort

Meer voordeel?

Bekijk alle acties

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving