Vrienden & voordelen

Bij Flint kun je op meerdere manieren genieten van korting, voordelen en speciale acties.

Word vriend van Flint

Als Flint vriend krijg je het hele theaterseizoen lang diverse voordelen. Zo heb je altijd voorrang op de kaartverkoop, zowel aan de start van het seizoen als bij voorstellingen die tussendoor worden bijgeboekt. Ook ontvang je 10% korting in ons restaurant TREK (vanaf Gouden vriend). Bekijk de vriendenpakketten voor alle voordelen.

Samenwerkingen en kortingsacties

Soms heeft Flint kortingsacties, waaronder de maandelijkse Sirene Sale. Deze acties worden via onze nieuwsbrief en/of social media gedeeld. De korting is niet met terugwerkende kracht geldig op reeds gekochte kaarten.

Flint vrienden

Word Flint vriend en bestel als eerste! Er zijn verschillende vriendenpakketten met verschillende voordelen beschikbaar.

Word Flint vriend
Sfeerfoto van een concert in de Rabobank Theaterzaal van Flint theater Amersfoort

Sirene Sale

Op de eerste maandag van de maand start om 12.00 uur de Sirene Sale in Flint. Je ontvangt dan 24 uur lang 50% korting op een voorstelling.

Lees meer
Promobeeld van de PodiumPas

Podiumpas

Met Podiumpas ga je onbeperkt naar theater en concerten. Ook bij Flint! Zet je je wereld op z’n kop én steun je jouw favoriete podia.

Lees meer
Flint theater Amersfoort feest AFASzaal

We Are Public

Bij Flint kun je met een We Are Public-pas ieder theaterseizoen een selectie uit ons programma bezoeken. Lees meer.

Lees meer
Promobeeld kampvuurconcerten in theater Flint Amersfoort

Jongerenkorting

Ben je tussen de 13 en 26 jaar? Dan krijg je bij Flint maar liefst 50% korting op alle voorstellingen die nog niet zijn uitverkocht.

Jongerenkorting
Sfeerfoto met confetti Rabobank Theaterzaal - Flint theater Amersfoort

Vanaf € 5 naar het theater

We willen er als theater voor iedereen zijn en houden daarom de prijs zo laag mogelijk. Deze voorstellingen zijn allemaal goedkoper dan € 25. Je kunt ze al vanaf € 5 bezoeken!

Lees meer

CJP-korting

Heb je een CJP-pas? Dan krijg je € 2,00 korting op bijna alle voorstellingen! En koop je 48 uur voor aanvang van een voorstelling kaarten, dan krijg je zelfs 50% korting. Deze korting is alleen van toepassing bij niet-uitverkochte voorstellingen.

Het tonen van de CJP is verplicht bij binnenkomst. Doe je dit niet, dan kan Flint toegang weigeren of je de korting laten bijbetalen.

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving