Familievoorstelling

Een beleving voor jong en oud

In Theater Flint brengen we de magie van theater voor jong en oud samen. Onze familievoorstellingen beloven een opwindende ervaring voor iedereen.

Verbonden door verhalen

Onze familievoorstellingen zijn zorgvuldig geselecteerd om iedereen te boeien. Ouders, grootouders en kinderen kunnen zich allemaal verliezen in het verhaal. Dit is het moment waarop generaties samenkomen en bijzondere momenten delen.

Met 50% korting naar het theater

Ben je tussen de 13 en 26 jaar? Dan krijg je bij Flint 50% korting op alle voorstellingen die nog niet zijn uitverkocht. Met deze speciale aanbieding kunnen jij en je vrienden vanaf 48 uur voor de voorstelling begint een ticket scoren voor de helft van de prijs. Lees meer over jongerenkorting.

Een onvergetelijke ervaring

Beleef een dag vol verwondering en plezier met je familie. Kom naar Flint voor een onvergetelijke ervaring. Bekijk hieronder al onze familievoorstellingen.

Veelgestelde vragen

Wanneer je met kleine kinderen een voorstelling bezoekt, kun je gratis gebruikmaken van een stoelverhoger. Wij hebben hardplastic stoelverhogers te leen. Deze staan bij familievoorstellingen bij de ingangen naar de zaal. Je mag uiteraard ook jouw eigen stoelverhoger meenemen.

Agenda

Vraag de gratis Flint jeugdkalender aan

Lees meer
Tekenen potloden kleurplaat Flint

Kleurplaat

Lees meer

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving