hero image

Cabaret

Amsterdams Kleinkunst Festival

AKF Finalistentournee

Verrassingen gegarandeerd, experimenten getolereerd.

Locatie

ICOONtheater

  • Normaal € 18,50
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Verrassingen gegarandeerd, experimenten getolereerd, wie een bezoek brengt aan het AKF krijgt zonder twijfel een avontuurlijke theateravond gepresenteerd! 

Drie dynamische voorrondes hebben ze inmiddels doorstaan, de zes halvefinalisten van de AKF Sonneveldprijs bestormen het land om zichzelf aan jou te presenteren en bereiden zich daarnaast voor op de finales in De Kleine Komedie. In samenwerking met een professionele regisseur krijgen ze de ruimte om hun zelfgeschreven programma aan te scherpen, bij te schaven, te toetsen en te raffineren. Daarnaast volgen de zes talenten het Keep an Eye Masterclasses programma en krijgen ze lessen van gevestigde namen uit het theatervak.

Wie schopt het uiteindelijk tot de finale en mag zichzelf de winnaar noemen van de AKF Sonneveldprijs, AKF Publieksprijs en AKF Shaffy Cheque? Bij het Amsterdams Kleinkunst Festival krijg je de kans om als eerste de nieuwe generatie kleinkunstenaars en cabaretiers te ontmoeten en te omarmen.

Eerdere winnaars van het Amsterdams Kleinkunst Festival zijn onder meer Maarten van Roozendaal, Van der Laan en Woe, Yentl en de Boer, Stefano Keizers, Glodi Lugungu, n00b, Valentina Tóth en Luuk Ransijn.

Over het AKF

Het Amsterdams Kleinkunst Festival verwelkomt kleinkunstenaars in alle stadia van hun carrière. Het platform signaleert relevante ontwikkelingen in het genre, scout opkomende talenten, biedt persoonlijke professionele begeleiding en creëert ruimte voor ontmoeting en experiment. Het Amsterdams Kleinkunst Festival streeft daarin voortdurend naar hoge kwaliteit, een eigenzinnige artistieke identiteit en een verrijking van het genre, met als doel een breed publiek te bereiken.

*tournee van januari t/m april 2025.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving