hero image

Bijzonder

Dans

Another Kind of Blue

Digital Twin

Een uniek samenspel van de digitale en fysieke wereld

Locatie

Theaterzaal

  • 1e Rang + € 32,00
  • 1e Rang € 29,50
  • 2e Rang € 27,00
  • 3e Rang € 25,00
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
  • Inleiding - Zaal 1 € 3,00

Alles en iedereen heeft een digitale tweeling. Denk aan computersimulaties voor grote bouwwerken, of virtuele prototypes voor nieuwe auto’s. Maar ook jij hebt er één – in de vorm van alle data die over jou is verzameld. Vaak denken wij als mens dat we die digitale kopieën volledig in de hand hebben. Maar is dat wel zo? Wie beïnvloedt uiteindelijk wie? De nieuwe avondvullende dansvoorstelling Digital Twin van dansgezelschap Another Kind of Blue geeft een inkijkje in deze ontastbare tweelingwereld en verkent het overlappende, maar vooral ook prikkelende gebied tussen het digitale en het fysieke.

Uniek aan deze voorstelling is dat er naast de ‘gewone’ podiumversie in een select aantal theaters tegelijkertijd ook een versie van de dansvoorstelling in virtual reality (VR) wordt gespeeld. In deze VR-versie ervaar je de voorstelling vanuit een geheel ander perspectief en word je nóg meer ondergedompeld in de digitale tweelingwereld.

Bezoek de inleiding

Bij deze voorstelling bieden wij een inleiding aan. Voor € 3,00 krijg je uitleg en achtergrondinformatie over de voorstelling die je bezoekt. Op vertoon van jouw toegangskaart voor de inleiding ontvang je bovendien gratis een kop koffie of thee.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving