hero image

Cabaret

Arjen Lubach

COMEDY TOUR!

Persoonlijke verhalen, grappige anekdotes en verrassende muziek.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 31,00
  • 1e Rang € 28,50
  • 2e Rang € 25,00
  • 3e Rang € 22,50
  • 4e Rang € 20,00
Uitverkocht, wachtlijst is gesloten
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Een pauzedrankje en garderobe is inbegrepen in de toegangsprijs.
Uitverkocht, wachtlijst is gesloten

Arjen Lubach is terug! In zijn tweede solovoorstelling, COMEDY TOUR!, deelt Arjen opnieuw via persoonlijke verhalen, grappige anekdotes en verrassende muziek een unieke kijk op zijn eigen bestaan, het land én de tijd waarin we leven. En ja: hij is veel langer dan je zou denken, namelijk 1.85m. Als je het niet gelooft, kom dan zelf maar kijken.

Over Arjen
Arjen Lubach is bij het grote publiek vooral bekend als televisiekomiek, maar is geen vreemde in het theater. Na jaren in gezelschappen te hebben gespeeld, schreef en speelde hij zijn eerste solovoorstelling “Arjen Lubach LIVE!”. De show werd een grote hit in de theaters, met meer dan 160 uitverkochte zalen in Nederland en België, waaronder Carré, het Nieuwe Luxor en het Chassé Theater in Breda. Het nummer ‘Beter in Bed’ uit de voorstelling werd genomineerd voor de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het beste kleinkunstnummer van het jaar. Zowel Netflix, NPO Start, Amazon Prime en Videoland kochten de voorstelling aan. Daarnaast werd ‘Beter in Bed’ net als het liedje ‘Woke’ een hit op YouTube, met miljoenen views.

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat Sandy Beaches in Trek.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving