hero image

Dans

Jeugd

Coco kan het! (2+)

Prentenboekjesfestival

Gebaseerd op het geliefde boek van Loes Riphagen.

Locatie

AFASzaal

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 12,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Onbewaakte garderobe en gebruik van de water- en limonadebar zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
  • Normaal € 12,50

Beleving staat centraal: twee voorstellingen aangevuld met vrij-spel-momenten in de foyer vormen samen een gehele theaterervaring voor peuters, kleuters en hun ouders. Zo kijken bezoekers vanuit een heus vogelnest naar ‘Coco kan het!’ (2+), gebaseerd op het geliefde boek van Loes Riphagen. 

Prentenboekjesfestival
In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin! 

Theatrale speeltuin
Onze foyer zal omgetoverd worden tot speeltuin voor kinderen om te leren en spelen. Talloze bouwwerkjes, puzzels, speeltjes en knuffels waardoor jouw kleine theaterbezoeker kennis kan maken met het thema van dit festival. Je bent zowel voor als na de voorstellingen welkom om te spelen en te ontdekken.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving