hero image

Musical

Show

De ongeplukte zusters van Almere County

met o.a. Plien van Bennekom, Rop Verheijen, Wart Kamps en Ilse Warringa

Een oergeestige muzikale komedie.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 42,00
  • 1e Rang € 39,50
  • 2e Rang € 36,00
  • 3e Rang € 32,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

De Ongeplukte Zusters van Almere County is een oergeestige muzikale komedie, geschreven door Ilse Warringa, losjes voortbordurend op het werk van Jane Austen. Met de beste komedie-acteurs van Nederland: Plien van Bennekom, Rop Verheijen, Wart Kamps, Bart Rijnink en Ilse Warringa!  

In De Ongeplukte Zusters keren we twee eeuwen terug in de tijd en volgen we drie zussen en hun moeder in hun verlangen naar liefde, hartstocht en begeerte. Maar strookt dit wel met de tijd van nu? Kan er nog wel ouderwets gehunkerd, veroverd en versierd worden? Hoe maak je elkaar, anno 2023, het hof? Wachten de zussen af tot ze geplukt worden door Mister Darcy of nemen ze het heft in eigen handen? Dompel je onder in een avond vol wapperende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, tierelantijnen, kokette dansjes en oprechte gevoelens.  

De Ongeplukte Zusters van Almere County zal de geschiedenis in gaan als de verrukkelijkste muzikale komedie van dit theaterseizoen! 

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat Dj Jazzy Johnson in TREK.

Recensies

Musicalsites.nl ★★★★
'Een werkende balans tussen absurditeit en keihard realisme. ' -Jenny Evendijk

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving