hero image

Familievoorstelling

Toneel

De

Theater Artemis | Het Zuidelijk Toneel | hetpaleis

Een voorstelling die moet overleven met het allerlaatste dat nog over is.

Locatie

Theaterzaal

  • 1e Rang + € 24,50
  • 1e Rang € 22,50
  • 2e Rang € 20,00
  • 3e Rang € 17,50
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Onbewaakte garderobe en gebruik van de water- en limonadebar zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Voor deze voorstelling geldt een junior avonturenprijs van €12,50 voor iedereen t/m 18 jaar.

Wat doe je met bijna niks als je altijd heel erg veel gewend bent? In deze nieuwe familievoorstelling van Jetse Batelaan zie je mensen, die eigenlijk nooit iets hebben moeten missen, langzaam alles kwijtraken. Alsof iets of iemand ze een les wil leren.

Want waarom gaat anders de autostoelverwarming ineens kapot? En sinds wanneer is dat ene fijne merk douchegel niet meer verkrijgbaar? Het is toch gek dat ook het zwembad ineens droog staat? En waarom zakt vervolgens de brug in elkaar? Ruikt iemand ook die brandlucht? Hallo?!….Hallo?!! Is er ergens nog iemand met een telefoon met bereik?!!!

De is een groot opgezet epos waarin de lijn tussen ‘alles’ en ‘niks’ verrassend klein blijkt te zijn. Na het Eind van het begin van het einde (2020) en Een leuk avondje uit (2022) is dit de derde productie die Theater Artemis, Het Zuidelijk Toneel en hetpaleis samen maken. Nu dus een voorstelling over heel erg weinig. Zo weinig dat zelfs de woorden voor een titel al bijna op waren. Gelukkig was er nog eentje over: ‘De’. Hopelijk is dat net genoeg.

Junior avonturentickets - Theater voor €12,50

In Flint vieren we de nieuwsgierigheid van de jonge avonturier, zoals jij. Om het voor nog meer jonge mensen toegankelijk te maken, bieden we vier voorstellingen aan met de junior avonturenprijs. Hiermee scoor je voor elke rang voor €12,50 een ticket, deze prijs is geldig voor iedereen t/m 18 jaar. 

Meer informatie

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving