hero image

Toneel

De Verleiders

Door de bank genomen:

Een twee uur durende absurde rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 41,00
  • 1e Rang € 38,50
  • 2e Rang € 36,50
  • 3e Rang € 34,50
  • 4e Rang € 32,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Tien jaar later

In 2014 verrasten DE VERLEIDERS vriend en vijand met een ongekend scherpe aanval op het geldstelsel en de banken. Verbijsterde bezoekers, uitverkochte zalen, een Burgerinitiatief ‘Ons Geld’, plenaire bespreking in de Tweede Kamer en een drie jaar durend onderzoek door de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid dat uitmondde in een lijvig rapport: ‘Geld en Schuld’. Er was een steen in de vijver gegooid….

Is er in de tussentijd iets veranderd? Jazeker. Het is erger geworden. Alles wordt duurder en duurder. Wonen is niet meer van één inkomen te betalen. Energie onbetaalbaar. Spaargeld verdampt. Torenhoge inflatie. Dus de monetaire overheden hebben een plan. Een nieuw geldstelsel dat jouw leven en burgerschap finaal zal veranderen. CBDC. Central Bank Digital Currency. Waarmee de overheid al jouw bestedingen op afstand kan monitoren en oormerken.

Door de bank genomen: Tien jaar later geeft een kritische blik op deze verbijsterende ontwikkelingen in een twee uur durende absurde rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges.
Je lacht je gek.

www.de-verleiders.nl

Credits

REGIE
Leopold Witte
SCRIPT
George van Houts
SPELERS
Pierre Bokma*, Victor Löw, George van Houts, Adam Kissequel en Linde van den Heuvel *Pierre Bokma wisselt zijn rol.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving