hero image

Jeugd

Dikkie Dik & Ik (2+)

Vanaf2 Festivals (Prentenboekjesfestival)

Met veel humor, fysiek spel en slapstick brengen twee acteurs de wereld van Dikkie Dik tot leven.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 18,50
  • 1e Rang € 16,00
  • 2e Rang € 14,00
  • 3e Rang € 12,00
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Onbewaakte garderobe en gebruik van de water- en limonadebar zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

In de tuin, op je balkon, gewoon voor je neus op straat: dieren zijn eigenlijk overal om ons heen! Op zoek naar kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat: ga mee op avontuur en ontdek alle dieren in de tuin! 

Beleving staat centraal: twee voorstellingen aangevuld met vrij-spel-momenten in de foyer vormen samen een gehele theaterervaring voor peuters, kleuters en hun ouders. Zo kijken bezoekers vanuit een heus vogelnest naar ‘Coco kan het!’ (2+), gebaseerd op het geliefde boek van Loes Riphagen. 

De voorstelling ‘Dikkie Dik & Ik’ speelt zich af ín het boek! In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Twee acteurs brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor samen de wereld van Dikkie Dik tot leven. 

 

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving