hero image

Muziek

Te gast/ externe partij

Dutch International Tangoweek

Trio Escapada

Locatie

Sint Aegtenkapel

Pauze

Pauze
  • Normaal € 20,00
  • Passepartout € 40,00
Archief
Deze voorstelling wordt door een externe partij georganiseerd en valt buiten de reguliere theaterprogrammering.
Meer informatie over de voorstelling via www.dutchtangoweek.nl/

Deze voorstelling valt daarom niet onder de regeling met Podiumpas.

Een muzikale vlucht vol liefde en jaloezie, vreugde en melancholie. Trio Escapada swingt als het leven zelf met tango, improvisaties en nieuwe composities. Drie topmusici bundelen hun muzikale talenten in dit gloedvolle trio. Geworteld in de Argentijnse tango en de klassieke muziek beweegt dit pianotrio zich virtuoos langs de grenzen van de genres. Trio Escapada speelt tango, wereldmuziek en nieuwe muziek, improviseert en componeert. Met dit originele en persoonlijke repertoire én met een avontuurlijke performance onderscheidt Trio Escapada zich in het Nederlandse muziekleven. De musici zijn ware meesters op hun instrument en zetten met hun dynamische en gepassioneerde spel elke zaal in vuur en vlam.

Breedveld, Huszar en Van Delft hebben hun sporen verdiend in de klassieke muziek en tango. Ze spelen en speelden onder meer bij het Ives Ensemble, het Floreal Strijkkwartet en Lunatree. Ze zijn ware meesters op hun instrument en combineren dat met een avontuurlijke performance. Voor een verrassend en ontroerend concert hoeft u zich alleen maar te laten meevoeren op hun vlucht.

Trioescepada.com

 

Dutch International Tangoweek
De beste live tangomuziek, dat is de Dutch International Tangoweek. Voor een breed publiek dat is samengesteld uit luisteraars, bewonderaars en dansers. Ontdek op 18 en 19 mei de Argentijnse Tango zoals die ooit door muzikanten is bedoeld. Boordevol passie, liefde en live gespeeld.
Het festival vindt plaats in het historische centrum van Amersfoort op het Lieve Vrouwekerkhof en in de Sint Aegtenkapel. Bij alle concerten is een dansvloer beschikbaar.
Meer informatie over het festival is te vinden op de website van de Dutch International Tangoweek.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving