hero image

Muziek

Ellen ten Damme & Kamerata Zuid

Klassiek was Ellen altijd al, nu alleen ook in klank.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 35,00
  • 1e Rang € 32,50
  • 2e Rang € 31,00
  • 3e Rang € 28,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Genomineerd voor de Annie M.G. Schmidtprijs!

Ontdek de betoverende kracht van Waterige Maan, het lied van Ellen ten Damme dat je meeneemt op een emotionele reis door haar jeugd, verleden en toekomst.
Deze metaforische reis wordt mogelijk gemaakt door een mooie samenwerking tussen Ellen ten Damme en orkest Kamerata Zuid. Dit jonge, enthousiaste orkest bestaande uit 22 strijkers vormt dé band die je niet wilt missen. Orkest Kamerata Zuid speelt met klassiek, letterlijk en figuurlijk! 

Geniet van een unieke muzikale ervaring waarin Ellen’s eigen werk, haar favoriete (klassieke) muziek en covers worden omgezet in een nieuw en virtuoos klassiek strijkersgeluid.
De veelzijdigheid van Ellen biedt een blik op het verleden en de toekomst, inclusief nieuwe, verrassende muzikale (pop) wegen en een nieuw gecomponeerd liedcyclus. 

Mis deze unieke samenwerking niet en laat je betoveren door het prachtig samenspel van Ellen ten Damme en orkest Kamerata Zuid.  

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat Dj Jazzy Johnson in TREK.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving