hero image

Festival

Stadsprogrammering

Estrella Acosta& Esquina 25 | Latin Summer Session

Latin optreden met heerlijk diner van TREK

Dias Latinos - Meeslepend optreden en diepe Cubaanse roots

Locatie

Terras

Pauze

Geen
  • Optreden + Diner € 32,50
Externe verkoop Deze voorstelling wordt georganiseerd door Dias Latinos en valt buiten de reguliere theaterprogrammering. Deze voorstelling valt daarom niet onder de regeling met Podiumpas.

Kaarten voor Dias Latinos zijn inclusief diner en exclusief dranken.

Kom en ervaar Estrella Acosta, een genomineerde voor een Latin GRAMMY® in 2023, bekend om haar meeslepende optredens en diepe band met haar Cubaanse roots. Dias Latinos introduceert voor het eerst de Latin Summer Sessions in Flint. Een avond gevuld met muziek, waarbij je kunt genieten van een heerlijk diner van TREK (fingerfood) in een ontspannen kampvuur setting.. kom, geniet en dans! De Latin Summers Sessions beginnen om 18:00 uur en eindigen rond 22:00 uur.

Estrella Acosta heeft in Esquina 25 heeft ze een internationaal ensemble van muzikanten verzameld, gevestigd in Nederland, die Afro-Cubaanse muziek en Latin jazz met moderne arrangementen combineren, geïnspireerd door het rijke muzikale erfgoed van Cuba. Ze presenteren nummers van hun genomineerde album ‘Tierra’, geworteld in de Cubaanse plattelandsmuziek.

De band, met leden zoals Marc Bischoff (piano) en Efraim Trujillo (saxen/fluit), heeft internationale bekendheid verworven door optredens op festivals als North Sea Jazz en World Music
Chicago. Hun muziek wordt omschreven als “a happy transatlantic party that takes off and soars”.

Dias Latinos
Het eerste weekend van juli staat heel Amersfoort in het teken van het legendarische Latin festival Dias Latinos. Het vrolijkste festival van het jaar vindt dit keer ook plaats in Flint! Waan je voor even in Latijns-Amerika, geniet van de muziek en dans alsof je leven ervan afhangt! Dias Latinos para toda la familia, het festival voor iedereen! Lees hier alles over Dias Latinos.

Menu

Voorgerecht

  • Ceviche met ingelegde groenten en limoengel

Hoofdgerecht

  • Picanha van de BBQ-Smoker met gegrilde paprika en chimichurri

Dessert

  • Dulce de Leche geserveerd met een Pico Sour

De deuren naar het terras zijn vanaf 18.00 uur geopend.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving