hero image

Bijzonder

Circus

Familievoorstelling

Internationaal

Show

FLIP Fabrique

Blizzard

Over teruggaan naar je kindertijd met zeer grappige momenten en over de verwondering en de bekwaamheid van acrobaten.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 37,50
  • 1e Rang € 35,00
  • 2e Rang € 29,50
  • 3e Rang € 22,50
  • 4e rang (beperkt zicht) € 10,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Maak je klaar voor de storm FLIP Fabrique.

Met Blizzard nodigt de beroemde circusgroep FLIP Fabrique uit Quebec je uit op een waanzinnige, poëtische en tedere reis midden in de winter waar artiesten het publiek tijdens een sneeuwstorm terugbrengen naar de kindertijd en zich verwonderen over de schoonheid van de winter .

Bereid je voor op de storm! Tijdens de show wordt het publiek ondergedompeld in het hart van de Blizzard. Een storm waarin hemel en aarde samensmelten, maar ook alle poëzie van het koude jaargetijde onthult. Net als kinderen ontdekken we de opwinding van een sneeuwstormdag terwijl de acrobaten in behendigheid strijden door tussen de sneeuwvlokken te dwarrelen, wat eens te meer bewijst dat ze aan de top van hun kunnen zijn. “Blizzard gaat net zo goed over teruggaan naar de kindertijd met zeer grappige momenten als over verwondering over de bekwaamheid van acrobaten”, zegt Bruno Gagnon, directeur van het gezelschap en artiest in de show, enthousiast.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving