hero image

Festival

Stadsprogrammering

Gianna Tam & La Banda | Latin Summer Session

Latin optreden en heerlijk diner van TREK

Dias Latinos - Talentvolle percussionist, zangeres en drummer.

Locatie

Terras

  • Normaal € 32,50
Externe verkoop Deze voorstelling wordt georganiseerd door Dias Latinos en valt buiten de reguliere theaterprogrammering. Flint faciliteert het evenement; de inhoud en de verantwoordelijkheid liggen bij de organisatie van de voorstelling.

Deze voorstelling valt daarom niet onder de regeling met Podiumpas. Kaarten voor Dias Latinos zijn inclusief diner en exclusief dranken.

Geniet tijdens Dias Latinos van een muzikaal avontuur met Gianna Tam & La Banda! Gianna is een talentvolle percussionist, zangeres en drummer. Haar unieke mix van Zouk, Reggaeton, New York/Cubaanse Salsa en moderne pop- en hip-hopbeats zal ervoor zorgen dat iedereen in extase raakt. Na eerdere optredens met bekende namen als Ladies of Soul, Candy Dulfer en Trijntje Oosterhuis staat Gianna klaar om te schitteren. Mis dit spektakel niet! Kom en laat je betoveren door Gianna Tam & La Banda’s krachtige optreden.

Dias Latinos introduceert voor het eerst de Latin Summer Sessions in Flint, Amersfoort. Een avond gevuld met muziek, waarbij je kunt genieten van een heerlijk diner (fingerfood) in een ontspannen kampvuur setting. Dit wil je niet missen.. kom, geniet en dans!

Dias Latinos
Het eerste weekend van juli staat heel Amersfoort in het teken van het legendarische Latin festival Dias Latinos. Het vrolijkste festival van het jaar vindt dit keer ook plaats in Flint! Waan je voor even in Latijns-Amerika, geniet van de muziek en dans alsof je leven ervan afhangt! Dias Latinos para toda la familia, het festival voor iedereen! Lees hier alles over Dias Latinos.

Menu

Voorgerecht

  • Ceviche met ingelegde groenten en limoengel

Hoofdgerecht

  • Picanha van de BBQ-Smoker met gegrilde paprika en chimichurri

Dessert

  • Dulce de Leche geserveerd met een Pico Sour

De deuren naar het terras zijn vanaf 18.00 uur geopend.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving