hero image

Muziek

Grijs Gedraaid

met Maaike Ouboter en Kamerata Zuid

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang € 0,00
Archief
Garderobe en een drankje zijn inbegrepen.

Cadeau van Flint en Rabobank aan de ouderen
in de gemeente Amersfoort

Je kent vast een speciaal iemand in je leven, zoals je opa, oma of die vriendelijke buurman of buurvrouw, die wel wat extra gezelschap kan gebruiken tijdens de feestdagen. Speciaal voor deze groep mensen hebben wij een hartverwarmende uitnodiging. Op de middag van 24 december, in de betoverende sfeer van kerst, nodigen wij jullie van harte uit voor de voorstelling Grijs Gedraaid. Dit evenement wordt mogelijk gemaakt door Flint en Rabobank en we willen ervoor zorgen dat niemand zich eenzaam voelt tijdens deze bijzondere tijd van het jaar.

Grijs Gedraaid brengt de magie van kerst tot leven met de prachtige stem van singersongwriter Maaike Ouboter en het indrukwekkende 22-koppige orkest Kamerata Zuid. Samen met het 22-koppige orkest Kamerata Zuid zal zij haar eigen Nederlandstalige nummers (inclusief liedjes van haar laatste album ‘Harnas van Glas’) en andere bekende Nederlandstalige nummers (meezingen mag!) afwisselen met prachtige klassieke stukken.

Ken jij een oudere die wel wat gezelschap kan gebruiken tijdens de kerst? Nodig hem of haar uit om samen met jou naar de voorstelling te komen! De toegang is gratis, maar we vragen je wel om je snel aan te melden via de uitnodiging.

Laten we samen de magie van Kerstmis delen en herinneringen creëren die een leven lang meegaan. We kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op 24 december in Flint voor Grijs Gedraaid.

 

Wat is Grijs Gedraaid?

Grijs Gedraaid is een magische voorstelling van Kamerata Zuid die generaties verbindt door middel van muziek, beweging, en creativiteit. We geloven dat kunst en cultuurkrachtige middelen zijn om eenzaamheid te doorbreken en mensen met elkaar te verbinden.

Wanneer?

Datum: zondag 24 december 2023
Aanvang: 13.30 uur
Locatie: Flint, Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort
Ticketprijs: Gratis, deze voorstelling wordt u aangeboden door Rabobank
Slecht ter been? Er is beperkt plek voor mensen met een rolstoel of rollator. Neem hiervoor contact op met de kassa van Flint.

Programma

Vanaf 12.30 uur Ontvangst

13.30 uur Start voorstelling Kamerata Zuid met Maaike Ouboter

Vanaf 15.00 Ruimte voor ontmoeting in de foyer onder het genot van een lekkere borrel

16.30 uur Einde van het programma

Grijs Gedraaid mogelijk gemaakt door Rabobank

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving