hero image

Jeugd

Hé, wie zit er op de wc? (2+)

Vanaf2 Producties

De prachtige prenten, komen tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor.

Locatie

ICOONtheater

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 9,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Om de start van de voorstellingen in ICOONtheater feestelijk te vieren, bieden wij je na afloop van de voorstelling een drankje aan.

Wie kent ze niet? De hilarische prentenboeken Hé, wie zit er op de wc? en Retteketet! We gaan nog niet naar bed! van Harmen van Straaten. Twee boeken vol humor waarin een jongetje ons meeneemt in zijn wereld van knuffels, die heel nodig naar de wc moeten en allerlei gekkigheden verzinnen om maar niet naar bed te hoeven.
Schaap en Neushoorn spelen tikkertje, Nijlpaard glijdt van de trapleuning af en landt precies op tijd in bad voor het ‘Spetterde- Spat-gevecht’ van Haas terwijl Leeuw en Krokodil alvast beginnen met verstoppertje. En dat terwijl het jongetje juist wil slapen! En wie zit er toch de hele tijd op de wc?

Acteur en poppenspeler Alexander Brouwer brengt de prachtige prenten uit beide boeken tot leven in een fysieke theatervoorstelling vol verrassingen en humor.

“Vrolijke beestenboel voor de WC”- Theaterkrant

Bezoek het Kinderfestival

Naast de voorstelling kun je ook workshops volgen van Scholen in de Kunst, in de ballenbak gaan en lekker kleuren in de foyer. Met andere woorden: Bezoek ook het Kinderfestival! Van 10.00 tot 13.00 in het ICOONtheater. Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor de workshops.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving