hero image

Circus

Familievoorstelling

Muziek

Hebbes (4+)

Frisse Oren en WIRWAR Producties

Een acrobatische muziekvoorstelling over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang € 16,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Onbewaakte garderobe en gebruik van de water- en limonadebar zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
  • Workshop ouder-kind acrobatiek € 4

Ken je dat? Dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten? En heb je ook weleens het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát? Dat het leek alsof je iets beethad, alsof je het vast kon houden, maar dat het toch door je vingers is geglipt? 

HEBBES is woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Twee acrobaten van circustheater gezelschap WIRWAR Producties en twee musici van muziektheatercollectief Frisse Oren slaan de handen ineen voor deze acrobatische muziekvoorstelling. Over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten. 

Workshop ouder-kind acrobatiek
Kom samen met je kind naar de magische wereld van acrobatiek! Na het bijwonen van de voorstelling kunnen jullie samen deelnemen aan een onvergetelijke acrobatiek workshop, geleid door twee ervaren spelers uit de voorstelling. Komen jullie met z’n tweeën naar de workshop, dan kun je een combiticket aanschaffen, wil er ook een broertje of zusje mee? Bestel daarvoor dan een extra ticket voor €2,-

Deze voorstelling is onderdeel van de Kindermuziekweek. 5 t/m 14 april 2024 kunnen alle kinderen van 0 tot 12 jaar op verschillende locaties in Nederland genieten van het maken van én het luisteren naar (live) muziek.

Recensies

Theaterkrant
"Concert met acrobatische hoogstandjes en een genereuze dosis humor. (...) Met indrukwekkende acrobatische kunstjes, afwisselende muzikale intermezzo's en een vleugje slapstick zorgt de voorstelling voor een vermakelijke theatermiddag voor iedereen vanaf 4 jaar."
Theaterparadijs
"De interactie tussen die twee componenten (muziek en acrobatiek) is een uitermate mooie creatieve vinding. De acrobatiek versterkt de muziek en vice versa. (...) De spelers weten drie kwartier lang de kinderen intens te boeien. Dat zonder een woord te wisselen. (...) Hebbes is buitengewoon verrassend. Bijzonder gemaakt en bijzonder uitgevoerd. Een voorstelling waar je thuis met je kinderen zeker nog lang over na kan praten."

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving