hero image

Dans

Familievoorstelling

Muziektheater

Als het anders loopt

Het Houten Huis | Plan d- | Club Guy & Roni - Lente-Uitjes

Muziektheater vol beeldende poëzie en dans

Locatie

Theaterzaal

  • Normaal € 20,00
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Onbewaakte garderobe en gebruik van de water- en limonadebar zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Voor deze voorstelling geldt een junior avonturenprijs van €12,50 voor iedereen t/m 18 jaar.

Iedereen kan hier terecht komen, zegt mijn vader. Hij vult een oneindige stapel formulieren in en ik moet stil zijn. Het duurt al zeker honderdtien uur. Er is een hoge balie, met daarachter twee blauwe latex handen. Ze zeggen wat we moeten doen, maar ik begrijp het niet.

Mensen komen en gaan. Een meisje aan een infuus danst zo licht, ik denk dat ze kan vliegen. De jongen die net naast me zat heeft geen armen en benen, maar hij kan alles.
Er is een vrouw met zo’n zwaar, groot hoofd dat ze bijna omvalt.

Je kunt hier ook verdwalen. Door de gang loopt een oude man. Met hem kun je lachen, hij is vergeten dat hij hier al jaren komt. In zijn ogen drijven zomerwolken.
En ik, ik ben gewoon anders. Dat is juist goed, zegt mijn vader. Er is al zo veel hetzelfde.

De muzikale voorstelling Als het anders loopt gaat over een wachtkamer waar niemand wil zijn. Waar de muren bewegen, mensen wankelen en tóch sterk blijven.

Junior avonturentickets - Theater voor €12,50

In Flint vieren we de nieuwsgierigheid van de jonge avonturier, zoals jij. Om het voor nog meer jonge mensen toegankelijk te maken, bieden we vier voorstellingen aan met de junior avonturenprijs. Hiermee scoor je voor elke rang voor €12,50 een ticket, deze prijs is geldig voor iedereen t/m 18 jaar. 

Meer informatie

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving