hero image

Dans

Te gast/ externe partij

Het Zwanenmeer

Théâtre Classique

Ballet in vier bedrijven

Locatie

Theaterzaal

  • 1e Rang € 48,00
  • 2e Rang € 44,00
  • 3e Rang € 40,00
  • 4e Rang € 35,00

Onze vriendenverkoop gestart.

als vriend om kaarten te kopen.

Voorverkoop start 01 jun 10:00 Deze voorstelling wordt georganiseerd door een externe partij en valt buiten de reguliere theaterprogrammering. Flint faciliteert het evenement; de inhoud en de verantwoordelijkheid liggen bij de organisatie van de voorstelling. Meer informatie over de voorstelling via www.theatreclassique.com

Deze voorstelling valt daarom niet onder de regeling met Podiumpas.

Bewaakte garderobe en een pauzedrankje zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

De klassieke balletvoorstelling van Het Zwanenmeer is een ervaring die je niet mag missen.
Stap in de betoverende wereld van deze voorstelling, waar dromen en emoties in perfecte harmonie worden uitgedrukt door de klassieke dansers. Dit tijdloze meesterwerk van Tchaikovsky is met zijn pracht en praal een traktatie voor alle zintuigen.

De muziek voert je mee tijdens het verhaal over liefde, betovering en tragiek: de magie van de witte zwanen en de duistere verleiding van de zwarte zwanen. Met zijn tijdloze schoonheid en universele thema’s spreekt het verhaal al jarenlang een publiek van alle leeftijden aan en laat een onvergetelijke indruk achter op iedereen.

Dompel jezelf onder in de betoverende wereld van Het Zwanenmeer en mis dit iconische balletspektakel niet. Geniet van een onvergetelijke avond vol magie en emotie.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving