hero image

Cabaret

Jochem Myjer

Net alsof

Na ruim vier jaar afwezigheid staat Jochem Myjer te popelen om jullie weer te zien.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

 • 1e Rang + € 39,50
 • 1e Rang € 37,00
 • 2e Rang € 34,00
 • 3e Rang € 31,00
 • 4e Rang € 28,00
Schrijf je in voor de loting Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Maximaal 4 kaarten per bestelling.

De kaartverkoop voor deze voorstelling gaat via een loting waarvoor je je maandag 10 juni 10.00 uur t/m woensdag 12 juni 23.59 uur kunt inschrijven. Verderop op deze pagina vind je meer informatie hierover.

Lief publiek,

Na ruim vier jaar afwezigheid sta ik te popelen om jullie weer te zien. Eigenlijk is het altijd de bedoeling om in een tekst als deze te vertellen waar de nieuwe show over gaat. Maar de leukste kinderfeestjes waren vroeger altijd de feestjes waar op de uitnodiging stond: ‘Neem je zwembroek mee, maar ik ga niet zeggen wat we gaan doen.’ Toch?

Liefs, Jochem Myjer

Biografie

Jochem Myjer (Leiden, 1977) won op zijn twintigste het Groninger Studenten Cabaret Festival. Met zijn vorige show Adem in, adem uit speelde hij zijn honderdste voorstelling in Carré en won hij de Poelifinario. Jochem speelde een aantal jaar niet in het theater, maar werkte hij wel aan het derde en laatste deel van zijn kinderboekenserie De Gorgels. Op 15 november 2022 werd het gelanceerd, voorafgegaan door de Gorgelvoorleestour bij scholen door het hele land. ‘De Gorgels en de laatste kans’ stond 3 weken onafgebroken op nummer 1 van de bestsellertop 60. In maart 2023 is Jochem begonnen aan de try-outs van zijn zevende show Net alsof, waarmee hij in juni 2024 in première gaat.

Kaartverkoop via loting

Omdat de voorstellingen van Jochem Myjer zeer populair zijn en er vaak enorme wachtrijen zijn voor de verkoop, heeft hij ons verzocht om deze keer te werken met inschrijving en loting. Hoe werkt dit?

 • Aanmelden voor deze loting kan van maandag 10 juni 10.00 uur t/m woensdag 12 juni 23.59 uur. Het tijdstip waarop je je inschrijft maakt niet uit.
 • Je kiest in de eerste stap de voorstellingsdatum en vult je mailadres en telefoonnummer in.
 • In de volgende stap geef je het aantal gewenste kaarten per rang aan. Er geldt een maximum van 4 kaarten.

Nadat de aanmeldperiode voorbij is, vindt er op maandag 17 juni een loting plaats. Hierna ontvang je bericht of je bent ingeloot of op de wachtrij staat op het e-mailadres waarmee je je hebt aangemeld. Ben je ingeloot? Dan zie je in dit bericht welke kaarten er gereserveerd staan. Je hebt dan 48 uur de tijd om online de betaling te voltooien. Instructies hiervoor staan in de e-mail. Als de betaling niet binnen 48 uur wordt voldaan, komen deze kaarten te vervallen en worden zij verloot onder degenen die op de wachtlijst staan.

Belangrijke informatie

 • Je kunt met één inschrijving meedoen aan de loting. Extra inschrijvingen worden uitgesloten van deelname.
 • Kaarten zijn persoonsgebonden via Smart Secure Tickets en niet overdraagbaar. Hiervoor heb je de app van Ticketmatic nodig (zie meer informatie hieronder).
 • Kaarten kunnen niet geruild of geannuleerd worden.
 • Er is geen stoelkeuze mogelijk. Kaarten worden automatisch bij loting toegekend in (één van) de geselecteerde rang(en).
 • Rolstoelplaatsen worden ook via de loting verkocht.

Smart Secure Tickets

Voor deze voorstelling zijn alleen Smart Secure Tickets beschikbaar. Wij raden je aan om de Ticketmatic App te downloaden voor je kaarten gaat aanschaffen. Jouw Smart Secure Tickets worden vanaf drie uur voor aanvang van de voorstelling actief, waarna de QR-code continue wijzigt. Een kopie of screenshot van deze QR-code geeft geen toegang tot de voorstelling.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving