hero image

Musical

Josephine B.

Een leven in revue

Een spetterende, humoristische, ontroerende, wervelende musicalrevue over het turbulente leven van Josephine Baker.

Locatie

Theaterzaal

  • 1e Rang + € 51,50
  • 1e Rang € 49,00
  • 2e Rang € 46,00
  • 3e Rang € 42,50

Onze vriendenverkoop gestart.

als vriend om kaarten te kopen.

Voorverkoop start 01 jun 10:00 Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

‘Josephine B.’ vertelt het verhaal van ’s werelds bekendste revuester: Josephine Baker. Wie kent de dans in het pikante bananenrokje niet, dé grote doorbraak in Parijs voor de van origine Amerikaanse. Daarna gaat het snel. Pijlsnel. Begin jaren 20 van de vorige eeuw maakt Josephine haar debuut op Broadway en wordt zo de eerste zwarte ‘superster’.

Ze windt niet alleen het publiek om haar vinger, maar ook een hele reeks mannen. Als spionne sluit ze zich aan bij het Franse verzet. Ook gebruikt ze haar naam en roem in de strijd tegen rassendiscriminatie. Josephine Baker blijkt meer, zoveel meer te zijn dan een zangeresje gehuld in veren.

Een revuester geef je geen eigen musical. Een revuester geef je een eigen revue. Een spetterende, humoristische, ontroerende, verrassende, wervelende revue over haar turbulente leven. Met prachtige songs, waaronder enkele evergreens.

Met Channah Hewitt (TINA – De Tina Turner Musical & Les Misérables) als Josephine, omringd door acht knappe, dansende, zingende en spelende mannen en een vijfkoppig live-orkest.

www.josephinebaker.nl 

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving