hero image

Cabaret

Kasper van der Laan

Warm

Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch (en sexy).

Locatie

Rabobank Theaterzaal

  • 1e Rang + € 26,50
  • 1e Rang € 24,00
  • 2e Rang € 21,00
  • 3e Rang € 19,00
  • 4e Rang € 17,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
Archief

Is het cool, chill, fresh of hot? Het is Warm, de nieuwe voorstelling van Kasper van der Laan.  Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend en hilarisch (en sexy). Kasper blijft aanstormen en is ongekend grappig. Kasper gaat nooit meer weg. Ontdek deze unieke cabaretier.

Kasper van der Laan gooide hoge ogen met zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. Ook zijn tweede voorstelling werd Warm ontvangen. ‘Het is meteen weer duidelijk waarom zijn tweede voorstelling er een was om naar uit te zien.’ (Volkskrant ★★★★), ‘Met Warm heb je een knotsgekke avond, waarop het geregeld onbedaarlijk lachen is’ (NRC★★★★).

Kasper van der Laan werd in 2020 genomineerd voor de Neerlands Hoop voor zijn voorstelling 1 Kilo, werd door de Volkskrant verkozen tot het comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het Leids Cabaret Festival 2018 en is lid van Comedytrain.

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat het trio Point Neuf in TREK. Met het Franse gypsy jazz Trio Pont Neuf waan je jezelf in het Parijs van weleer. Het trio verenigt Franse chansons met de swingende muziek van gitaarheld Django Reinhardt. Trio Pont Neuf speelt onder andere klassiekers van Charles Aznavour, Charles Trenet en Yves Montand, maar ook Engelstalig jazzrepertoire dat bekend is van Frank Sinatra en Louis Armstrong.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving