hero image

Cabaret

Lenette van Dongen

Dat doet ze anders nooit (reprise)

Geen bucket list maar een fukkit list. Durf je niet? Dan juist doen!

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

geen pauze
  • 1e Rang + € 30,50
  • 1e Rang € 28,00
  • 2e Rang € 26,50
  • 3e Rang € 24,50
  • 4e Rang € 22,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Na de bevrijdende kleur explosie van de show Paradijskleier gaat Lenette in haar nieuwe show nóg een stap verder opzoek naar totale vrijheid. Wie zou ik nog kunnen zijn…. Is er nog iets anders mogelijk dan die prettig afgerichte vrouw die keurig binnen de sociale lijntjes kleurt. Liever spijt van wél gedaan dan spijt van nooit gedaan. Geen bucket list maar een fukkit list. Durf je niet? Dan juist doen! Als geen ander kan Lenette met haar meesterlijke zelfspot een hilarisch verslag doen van haar pogingen zich voorgoed van haar innerlijke Finnik te bevrijden. Rauwer en eerlijker wordt het niet. Wie niets meer te verliezen heeft is eindelijk vrij.

Poelifinario

Lenette van Dongen won met haar vorige voorstelling Paradijskleier de Poelifinario in 2019. De Poelifinario is de cabaretprijs voor de theatermaker met het meest indrukwekkende  programma van het seizoen. Lenette won in de categorie entertainment. Uit het juryrapport: ‘Haar levenslust spat van het podium’.

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat Aaron Asbury in TREK, ook wel bekend als de Johnny Cash van Hoevelaken. Na de release van zijn debuutalbum ‘Destination Unknown’ dook de eigenwijze songwriter het diepe in. Na diverse singles en albums doet hij waar hij het beste in is; eigenwijze, klassieke americana liedjes met een eigen twist.

Credits

REGIE
Titus Tiel Groenestege en Pieter Tiddens

De pers over Lenette

NRC
'Wonder van expressiviteit.'
AD
'Schaamteloos geestige Lenette heeft te veel te vertellen om te stoppen.' (… )'Laat ons onbedaarlijk lachen. Bovenal om onszelf.'
Theaterkrant
'Die focus op het geluk van haar publiek levert een warm bad op, vol troost en plezier.'

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving