hero image

Te gast/ externe partij

LUV’s Ladies Night XXL

A brand new day

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

Geen pauze
Bestel kaarten Deze voorstelling wordt georganiseerd door een externe partij en valt buiten de reguliere theaterprogrammering. Flint faciliteert het evenement; de inhoud en de verantwoordelijkheid liggen bij de organisatie van de voorstelling. Meer informatie over het event via luvspakenburg.nl.

Deze voorstelling valt daarom niet onder de regeling met Podiumpas.

Onbewaakte garderobe en een drankje na afloop is inbegrepen in de toegangsprijs.

LUV gaat het theater in! Heb jij zin in een ultiem feel-good avondje uit? Dan ben je bij LUV’s Ladies Night XXL aan het juiste adres.

De LUV’s Ladies Night XXL bestaat uit een avondvullend programma, boordevol muziek, theater en gezelligheid! De band Ellis Island – vol met topmuzikanten – verzorgt de muziek en zorgt voor een spetterend en swingend programma. Klassieke meezingers, mooie luisterliedjes en heerlijke feel-good muziek; de voetjes gaan zeker van de vloer!

Daarnaast verzorgt host Alinda Bol de masterclass ‘Het geheim van je innerlijke kracht’, waarin ze op haar kenmerkende enthousiaste wijze het publiek een flinke dosis inspiratie meegeeft. Er gaat ook gelachen worden, want cabaretier Timzingt neemt het publiek mee in een stuk hilarisch theater! Timzingt maakt cabaret, schrijft liedjes en columns en toert al jaren met diverse cabaretvoorstellingen door heel Nederland. Grappig, ontroerend, hilarisch, scherp en zinnig.

Het belooft een geweldig leuke avond te worden, boordevol muziek, verrassingen en diverse gastoptredens.

Start van de avond: 20:15 uur
Einde: 22:15/22:30 uur
Daarna borrelen in de bar met live muziek van een geweldige troubadour. ÉN… het eerste rondje is van ons!

Dresscode
Onze gasten mogen deze avond ‘schitteren’, dus het kledingadvies is: SHINE! Kom met je glitters en lichtjes en STRAAL!

LUV is een landelijk bekende conceptstore met boeken, cadeaus en lifestyle, is gevestigd in het gezellige centrum van Bunschoten-Spakenburg en een heus begrip in de regio en ver daarbuiten. Daarnaast is LUV ook een merk, het creëert met het label ‘Studio LUV’ verschillende producten die door heel Nederland te koop zijn. LUV is uitgegroeid tot een gezellige community die jaarlijks veel verschillende evenementen organiseert. Wil je nog meer informatie? Neem dan gerust een kijkje op www.luvspakenburg.nl of op Instagram @luvspakenburg.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving