hero image

Bijzonder

Circus

Machine de Cirque

Kintsugi

Een opwindende storm met duizelingwekkende acrobatische hoogstandjes.

Locatie

Theaterzaal

  • 1e Rang + € 37,50
  • 1e Rang € 35,00
  • 2e Rang € 32,00
  • 3e Rang € 29,00
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Een busstation, verdwaald aan de uiterste rand van de wereld. Hier ontmoeten acht individuen elkaar. Waar komen ze vandaan? Kennen zij elkaar? Zijn ze op de een of andere manier met elkaar verbonden?

Terwijl hun verhalen met elkaar verweven zijn, hebben ze één punt gemeen: een verlangen om ergens anders te zijn; om op reis te gaan naar vreemde landen.  In het hart van hun verwachte ballingschap naar een onbekende wereld moeten ze allemaal één regel volgen: slechts één stuk bagage meenemen.

Binnen deze grenzeloze ruimte ontvouwt zich een ballet van menselijke genegenheden. Fragmenten uit het verleden die het heden vormgeven. Een droom waarin je soms wakker bent. Een mist die zich om de lichamen wikkelt en ze laat verdwijnen of vergroten. Een feest in het hart van de nacht.

Met deze nieuwe show creëert Machine de Cirque een moment van grote menselijkheid, een opwindende storm met duizelingwekkende acrobatische hoogstandjes. Een inspirerende duik in het leven; eentje die hier en nu is en vol schoonheid.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving