hero image

Musical

MAMMA MIA!

De internationale ABBA-musicalsensatie

Een gloednieuwe versie van de iconische feel-good musical.

Locatie

Rabobank Theaterzaal

Pauze

21:20 uur
  • 1e Rang + € 69,00
  • 1e Rang € 64,00
  • 2e Rang € 59,00
  • 3e Rang € 54,00
  • 4e Rang € 39,00
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.
Archief
Archief
Archief

De muziek van ABBA is weer helemaal ‘in the picture’, dus tijd voor een gloednieuwe versie van de musical MAMMA MIA! MAMMA MIA! is een absoluut feest met de grootste hits van ABBA in een heerlijk verhaal vol romantiek en humor. Met in de sterrencast naast Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten als Sam en Soraya Gerrits als Sophie.

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes. De populaire musical MAMMA MIA! is zonder twijfel een sensatie. Wereldwijd werd de musical al door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien. Vanaf september 2023 zal deze vernieuwde versie te zien zijn in meer dan 20 Nederlandse theaters.

 

TREK Live
De avond is nog jong! Na de voorstelling wacht TREK Live op je met DJ’s en live muziek om de sfeer te blijven vieren. Deze avond staat KreFetten in TREK.
KreFetten zijn de allerbeste jaren 80 DJ’s, hoewel ze 30 jaar te laat begonnen. Het duo draait alleen vinyl en de uitgebreide platencollectie bevat alleen de allergrootste 80’s hits: van Doe Maar tot Pet Shop Boys, naar Prince en Heino. Foute platen worden zeker niet geschuwd tijdens hun missie om iedereen op de dansvloer te houden.

Recensies

NRC
⭐⭐⭐⭐⭐ "Brigitte Heitzer is ijzersterk in opgefriste musical Mamma Mia!"
De Telegraaf
⭐⭐⭐⭐ "Een vrolijke familievoorstelling die het publiek deze herfst en komende winter een heerlijke nazomer in het theater geeft."
AD
⭐⭐⭐⭐ "Aanstekelijk acteerwerk en oog voor detail maken vierde Mamma Mia-musical zeer de moeite waard."
Musicalworld
⭐⭐⭐⭐⭐ "Het is Ruud de Graaf en Hans Cornelissen weer gelukt. Na het verpletterende Les Misérables – dat nog steeds niet over Nederland is uitgeraasd – komt het producentenkoppel opnieuw met een vijfsterrenproductie: hun Mamma Mia, nota bene de vierde Nederlandse incarnatie alweer van de Britse musicalhit naar de catalogus van ABBA, is fenomenaal."
Theaterkrant
"Frisse nieuwe versie van Mamma Mia zit vol nieuw jong talent."
Theater.nl
⭐⭐⭐⭐

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving