hero image

Cabaret

Martijn Kardol

Fris

Pijnlijk herkenbare situaties, absurde wendingen en hilarische anekdotes.

Locatie

Stadszaal

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 21,50
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Stel je kunt helemaal opnieuw beginnen. Gewoon een druk op de knop en je reset de boel. Hoe fijn zou dat zijn? Martijn Kardol heeft een poging tot een frisse start gewaagd: een kind, een nieuwe woonplaats en een nieuwe voorstelling. Soms valt nu eenmaal alles samen. Te mooi om waar te zijn? Ja zeker, want de Belastingdienst weet je nog steeds te vinden, je blijkt toch iets meer op je ouders te lijken dan dat je voor ogen had en hoe ‘Fris’ ben je nog na anderhalf uur op het podium?

We komen allemaal wel op een punt in ons leven, waarop een frisse start erg ‘Welkom’ is. ‘Bang’ dat je geschiedenis je blijft achtervolgen? Tsja, dat is nu eenmaal ‘De Situatie’. En hoe ‘Ver van je bed’ het ook lijkt, ooit komt het op je pad.

Na drie avondvullende cabaretprogramma’s en afgelopen theaterseizoen zijn musicaldebuut, is Martijn terug in het theater met een nieuwe solo. Verwacht een mix van pijnlijk herkenbare situaties, absurde wendingen en hilarische anekdotes. Na een avond met Martijn zijn je buikspieren weer getraind en kun je de boel weer prima relativeren.

Over Martijn 
Martijn Kardol is met regelmaat te horen als columnist op de radio (3FM, Radio Veronica en Radio 538). Ook schrijft hij voor het satirische programma ‘Plakshot’ van de VPRO en is hij vast onderdeel van het iconische radioprogramma ‘Spijkers met Koppen’ op NPO Radio 2.

Eerder geschreven over Martijn Kardol

Theaterkrant, keuze van de criticus
“'De Situatie' is  echt een lekker programma geworden van deze verhalenverteller die met elke voorstelling beter en ook prikkelender wordt."
Leidsch Dagblad
“Cabaret dat iets verder reikt dan alleen maar schuddebuiken van het lachen. Het mag ook ergens over gaan."
DVHN
⭐⭐⭐⭐ “Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.”
de Volkskrant
⭐⭐⭐⭐ “Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.”
Theaterparadijs
⭐⭐⭐⭐ "De show is afwisselend, er wordt bijna onafgebroken gelachen en Kardol is absoluut een multitalent."

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving