hero image

Muziek

Mell & Vintage Future

Roots & Romance III

Nieuw eigen werk, covers en nooit eerder in het theater gespeelde liedjes.

Locatie

AFASzaal

Pauze

21:00 uur
  • Normaal € 24,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Dit is een verplaatste voorstelling van 17 november 2023. Kaartkopers zijn op de hoogte gebracht via de mail. 

ROOTS & ROMANCE III is een fris vervolg op deel II. Verwacht nieuw eigen werk, nieuwe covers, niet eerder in het theater gespeelde liedjes, maar zeker ook de inmiddels internationaal bekende songs van de band. Met avond aan avond een bewezen geweldig mooi geluid, dankzij het vooruitstrevende eigen geluidssysteem.  

Tijdens de theatertour in 2022 bleek dat Mell & Vintage Future geweldig tot hun recht komen in het theater. De muzikaliteit van dit bijzondere trio, de uitzonderlijke stem van Mell, de eigen liedjes groots en klein en de bijzondere coverversies van de roots van de band: het leverde in de aandachtige omgeving van het theater een onvergetelijke show op. Veruit de meest gehoorde reacties waren: “wat een energie, wat een stem, wat een plezier, wat een geweldig mooie avond”. Het enthousiasme van het publiek was ongekend en de plaatverkoop na afloop van de shows brachten het laatste album BREAK THE SILENCE zelfs op de eerste plaats van de Nederlandse vinylchart! 

De persoonlijke verhalen van Mell, Ton en Martin, de achtergronden bij eigen liedjes, soms best grote onderwerpen, de redenen voor een bijzondere cover en classic love songs,  Mell & Vintage Future maken het tot een even opwindend als ontroerend geheel dat smaakt naar veel meer. En dus komt er meer, in ROOTS & ROMANCE III. 

Volop genieten, van jong tot oud! 

Credits

MET
Mell (zang), Ton Dijkman (drums, gitaar en backing vocal) en Martin Scheppink (toetsenist)

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving