hero image

Klassieke muziek

Moon Garden Trio

Jong & Bevlogen - Koffieconcert

Warme melodieën tot rauwe grooves en spannende improvisaties.

Locatie

Sint Aegtenkapel

Pauze

geen pauze
  • Normaal € 20,00
Bestel kaarten Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Onbewaakte garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Moon Garden is een dynamisch nieuw trio, bestaande uit Ella Zirina (elektrisch gitaar), Noah Hassler-Forest (viool) en Joshua Herwig (cello). Balancerend tussen klassiek en jazz, componeren en arrangeren de leden van Moon Garden erop los, wat leidt tot een breed muzikaal spectrum: van warme melodieën tot rauwe grooves en spannende improvisaties. Moon Garden zoekt esthetiek en mysterie op, dit creëerde voor hen een beeld van prachtige en excentrieke planten, die alleen groeien op de maan. Vandaar de naam: Moon Garden.

Concertserie Jong & Bevlogen

Als musicus moet je vlieguren maken. Niet alleen thuis op je zolderkamer om alle techniek onder de knie te krijgen, maar ook op een podium. Hoe voelt het om op een podium te staan, wat voor soort concentratie heb je nodig, hoe is de interactie met live publiek, hoe wil je je presenteren? Dit zijn allemaal aspecten die je niet alleen thuis kunt oefenen. Daar heb je een podium en publiek voor nodig. Vanuit de behoefte om jong talent en jonge professionals een podium te bieden is de concertserie Jong & Bevlogen ontstaan. Deze concertserie is tot stand gekomen in samenwerking met onze gast-programmeur violiste Lonneke van Straalen van Pynarello.

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving