hero image

Cabaret

Mouna Laroussi

FATIMA

Waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert Fatima een lach.

Locatie

AFASzaal

  • Normaal € 19,50
Archief
Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling.

Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Dit is een verplaatste voorstelling. Bezoekers zijn op de hoogte gebracht via de mail. 

Na de voorstelling Schijtziek, waarin de gezellige Marokkaanse tante Fatima voor het eerst in de schijnwerpers stond, waren Mouna Laroussi en haar publiek het over één ding eens: deze vrouw moet een eigen show krijgen!

Fatima weet lastige onderwerpen te verpakken in grappige verhalen. Verhalen die ook werkelijk tot leven komen, van het brutale nichtje Bouchra tot de kwetsbare oude Haj. Met een bont gezelschap aan karakters schetst Mouna een beeld van een bevolkingsgroep die huis en haard verliet om in een ver land een nieuw bestaan op te bouwen. Door Fatima haar stem te lenen neemt ze daarbij geen blad voor de mond. Ze zegt goudeerlijk wat ze van de dingen vindt, maar heeft ook oor voor andere meningen. Ze koppelt humor aan lef en zelfs als je het niet met haar eens bent ga je voor de bijl. Natuurlijk, ook haar hoofd loopt soms om van problemen, ruzies en culturele verschillen, maar waar anderen een kloof zien, ziet Fatima een brug. Waar anderen op de vuist willen, tovert Fatima een lach.

Weet je het allemaal niet meer zo goed? Kom dan naar die gezellige, goedlachse Fatima!

www.mounamix.nl

Flint tipt

Dé locatie voor theater, evenementen en congressen in Amersfoort en omgeving